2018. december 19., kollégákkal járt itt 55 Kisebb csapattal tértünk be így december derekán, amolyan év végi munkahelyi bulinak álcázott sörözés. Először jártam itt, de biztos, hogy nem utoljára. Remek hangulat kerekedett, az idő kicsit túl gyorsan elrepült. . . A székelytál finom, a sör szintén, a pincér szinte azonnal az asztalnál volt, amikor a poharunkból ki kellett szorítani a levegőt!
Remek hely, csak ajánlani tudom, ha egy igazi karakteres, felesleges flancolástól mentes, székely vonatkozású helyre vágyik valaki.
2018. december 7., kollégákkal járt itt 25 Évzáró bulinak indult, csapatostól mentünk, én személy szerint nagy reményekkel. Szeretem az ilyen jellegű éttermeket, sajnos azonban itt azt tapasztaltam, hogy a Trófea éttermek farvizén próbálnak evickélni, számomra sikertelenül. A kínálat elég szegényes, a külön grillezésért külön fizetni, külön italcsomag, külön minden.
. . Értem én, de mi hajtja? A grillező kisasszony hozzáállása, inkább hagyjuk. . . A pincér lassú felfogású, másodszor sem sikerült megjegyezni, hogy akkor én kérem az italcsomagot is. Kikért italok összekeverve. Fizetésnél sem volt éppen egyszerű. . . Na mindegy, nem biztos hogy ide visszatérek bármikor is.
2018. november 12.barátokkal járt itt 15 Hatan tértünk be erre a helyre, útban Budapest felé. . . először és utoljára. A "pincér" viselkedése minden volt, csak nem vendég marasztaló, a viselkedése és hozzáállása kritikán aluli. Ha t adag ételből három olyan sós volt, hogy - kis túlzással - a fél éves sóadagomat letudtam ezzel.
A mátrai borzaska, illetve a rántott hús (további két adag étel ugyebár), kísértetiesen hasonlított egymásra, a hortobágyi palacsintában a hús állaga, íze és szaga (igen, szaga és nem illata) háááát. . . Csak azért egy pont, mert nulla nem lehet.