2015. október 16.a párjával járt itt 55 Második alkalommal voltunk itt és nem bántuk meg. Kedves fogadtatás, ragyogóan tiszta, kényelmesen berendezett szoba, kellemes meleg várt bennünket. Az ellátás most is kifogástalan. Finom ízek, hatalmas adag és gyors, udvarias kiszolgálás jellemezte a napjainkat. Az idő is kegyes volt hozzánk, így sikerült a túrautak egy részét bejárni, amit láttunk az csodálatos.
Az ár-értékarány jó, hazajövetelkor még egy tízezer ft-os utalványt is kaptunk, mely később beváltható, de el is ajándékozható. Kellemes napokat töltöttünk itt. Aki szereti a természetet, a jó levegőt, túrázást, annak ideális hely. Érdemes kipróbálni. További jó munkát a Platán dolgozóinak.
2015. október 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A város széléhez közel, de mégis ideálisnak mondható helyen van. Az útcáról alig észrevehető, de az udvarban már látszanak a szép kis szobák. Gondozott udvar, kényelmesen berendezett szoba, és nagyon kedves, mosolygós hölgy fogadott, és ez így volt végig. Ami külön említést érdemel, hogy minden nap szemétkivitel, frissen mosott törölközőt és új tekercs wc papírt kaptunk.
A reggeli tányérszervizes, finom és bőséges, hideg-meleg választékból állt. Az italt is többféléből választhattuk. Az ár-értékarány nagyon jó. Induláskor-érkezéskor azonnal nyitották a kaput, hogy ne kelljen kiszállni emiatt a kocsiból. Az egész napos programok után jó volt ide "hazajönni". Szivesen jövünk máskor is és bátran ajánlom másoknak is.
2015. október 8.a párjával járt itt 55 Elegánsan berendezett, kényelmes és ragyogóan tiszta szoba várt bennünket. Maga a szálloda is jó benyomást keltett. Csendes kis utcában, pár perces sétára a fűrdőtől és a belvárostól. A személyzet kedves, udvarias és figyelmes. A reggeli választéka nagyon gazdag és finom volt. A vacsora ízletes és bőséges.
Mindezek mellé járt a fűrdőjegy, így az ár-értékarány jónak mondható. Szivesen jövünk máskor is és jószívvel tudom ajánlani.
2015. október 8.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes napokat töltöttünk el a panzióban. A szobánk kényelmes, tiszta volt, az erkélyről szép kilátással. A reggeli elfogadható választékkal, a vacsora étlapról választva finom és nagyon bőséges. Szállóvendégként minden fogyasztásból 20% kedvezményt kaptunk. A wellnesz részleg korlátlan használata lehetőséget ad a kellemes kikapcsolódásra, felfrissülésre.
Az akvárimok látványa kellemes nézelődés gyereknek és felnőttnek. A természetkedvelőknek jó kiindulási pont a környék felfedezésére. Az ár-értékarány jó, ajánlom másoknak is. Ami nem tetszett az a lépcsők és emeleti társalgó, ill a wellnesz részleg előtti szőnyeg tisztasága. Erre érdemes lenne nagyobb gondot fordítani.
2015. szeptember 14.a párjával járt itt 15 2015. szept 09-11-ig foglaltunk itt szállást, ahová annak rendje-módja szerint el is utaztunk az utalvánnyal és a Hotel által küldött visszaigazolással. (320km-t autóztunk potyára! ! )
Odaérve már gyanus volt, hogy a kapu zárva és egy nyíl jelezte a megközelitési módot.
A bejárati ajtóhoz érve döbbenten olvastuk a napfakította kiírást, hogy technikai okok miatt nincs vendégfogadás. (Számomra se telefon, se email nem érkezett erről. )
Azonnal felhívtam a megadott telefonszámot, de csak postafiók jelentkezett. Többszöri kisérlet után rámondtam a szöveget, de visszahívás azóta sem történt. Email-ben is megkerestem a hotelt, de válasz arra sincs. Nagyon szomoru, hogy büntetlenül így vissza lehet élni a vendégek bizalmával.
2015. szeptember 14.a párjával járt itt 25 2015. szept. 7-9-ig voltunk itt. Már az érkezésnél különös volt, hogy a IFA-t előre kérték, és a törölközőt csak vacsora után kérhettem el, ami még nedves volt. A szobában az asztal, az éjjeli szekrények lepusztult állapotban, az ágy recsegett-ropogott, a tv hangja alig érthető, torz.
A következő meglepetés a vacsoránál ért bennünket, ugyanis két kis szelet hús, sültkrumpli volt a tányéron. (Két lehetőség közül választhattunk) Se leves, se pohár legalább csapvízzel, hogy inni lehessen. Ugyanezt a "főfogást" levessel együtt menüben 899ft-ér kínálták az utca emberének. A "svédasztalos reggeli" szegényes választéku, a "felszolgáló" úr hangneme kritikán aluli. A vendégek egyöntetüen fel voltak háborodva ezért, és persze az ellátást Ők is méltánytalannak érezték. Úgy gondolom, hogy a változtatás mindenképpen időszerü, hogy a vendég ne kellemetlen érzéssel és "ide többet nem jövök " megjegyzéssel távozzon. Főleg azért, mert a fogadó remek helyen, a város központi részén van. Még szerencse, hogy Tapolca és a környék csodálatos látnivalói kárpótlást nyújtottak mindezért.
2015. augusztus 8.a párjával járt itt 55 A somogyi dombságtól körbevéve a csend, a nyugalom, a pihenés ideális helye kicsiknek és nagyoknak. Gyönyörü a környezet, (parkosítás, virágok), gyönyörü a szállás, és minden igényt kielégítő az ellátás. A wellnes részleg, a sportolás számtalan változata, a horgászás, az állatfarm meglátogatása mind-mind a vendégek kényelmét, kikapcsolódását szolgálja.
A környék látnivalói(csillagvizsgáló, Szarvasfarm,Szigetvár és Kaposvár szintén az élmények sokaságát kínálja. Mi öt csodálatos napot töltöttünk el itt, és megelégedéssel távoztunk. . Gratulálunk a FARM megálmodójának, az üzemeltetőnek, és köszönet a Farm minden dolgozójának. Jó munkát és sok-sok hozzánk hasonló, elégedett vendéget kivánunk. Aki a csendre, nyugalomra, a szép táj látványára vágyik látogasson el ide. Jó szívvel ajálnjuk: Szabó Béláné és Bognár Géza. Győr.
2015. május 31.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes, barátságos és romantikusnak mondható Hotel. A dolgozók kedvesek, segítőkészek és nagyon udvariasak voltak. A reggeli választéka gazdag és változatos. A vacsora is bőséges és nagyon finom volt. Az ár-értékarány jó, a szolgáltatás ( az ingyenes belépők sokasága- a város látnivalói- felejthetetlen élményt nyújtottak.
Mindkét fűrdőben istenien éreztük magunkat. Köszönet a Hotel Dolgozóinak! ! Ide máskor is szivesen jövünk és jószívvel ajánljuk másoknak is. Icuska20
2013. december 7.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes környezet, kedves, udvarias, segitőkész személyzettel. Az ételek finomak, bőségesek és gazdag választékban voltak.
A barlangfürdő gyönyörü, felejthetetlen élményt jelentett. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért még két napot hosszabbítottunk, melyhez egy ajándék wellneszbelépőt is kaptunk a közeli négycsillagos szállodába. Szivesen visszajövünk ide, és jószívvel ajánlom másoknak is.
13 fotózott hely / 2 oldalon