2015. március 19.gyerekekkel járt itt 45 Már többször jártunk itt, párommal, gyerekkel, barátokkal is, és eddig nem csalódtunk benne. Jól megközelíthető, a lakótelep miatt sok a parkolóhely. Tetszik, hogy gondolnak a gyerekekre: van gyerek menü is, játszótér, játszósarok áll a rendelkezésükre, hogy ne unatkozzanak, míg az ételekre várnak. Az étterem igényes, van kerthelyisége is.
Az étlap "puccos", zavar hogy nem tudom mi micsoda. Jobb lenne, ha egyszerűbb ételeket szolgálnának fel. Ha az étel egyik fele tetszene, mivel nem ismerem a köretet, fogalmam sincs, hogy milyen ízhatásra számíthatok. ettől eltekintve az ételek, amit eddig megkóstoltam nagyon ízletesek, finomak, és rengeteget adnak. A pincérek udvariasak, figyelmesek voltak eddig minden alkalommal velünk.
2015. március 10.gyerekekkel járt itt 45 Már kétszer jártunk a Bella Itáliában. Első alkalommal szeptember végén, másodszor pedig most márciusban. Mindkét alkalommal teli volt a vendéglő, holott nem főszezonban jártunk ott. Annak ellenére, hogy sokan voltak, a pincérek mindkét alkalommal kedvesek voltak, gyorsak,és figyelmesek . Az étlap változatos, az árak sajnos magasak.
Gyerek menüt is rendeltünk, ami ízletes volt, bőséges. Férjem pizzát evett, én mindkét alkalommal halas (rákos, lazacos) rizottót. Külön érdekes, hogy ami szeptemberben rajta volt az étlapon, márciusban már nem volt feltüntetve. Ezért is külön jó pont: cserélik, felülvizsgálják a kínálatot. Amin viszont változtatni kellene: kicsit gyerek-centrikusabbra kellene az éttermet alakítani. (mindkét alkalommal rengeteg gyerek volt)
2015. február 18.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly nyáron voltunk 1 hetet a kisfiammal és a férjemmel a szállodában. A hotel könnyen megközelíthető, a Velencei-tó partján terül el közvetlenül. A szálloda nagyon szép, kívül-belül. Színvonalas, modern praktikus berendezéssel. A park csodás, kényelmes, a játszótér jó ötlet. Viszont ezen kívül Velencén SEMMIT!
sem lehet csinálni. A hotelben rendelkezésre állnak csoda jó biciklik, így a családdal lehet biciklizni a tó körül. De a tevékenység ebben kifulladt. A szállodában persze szerveznek animációs programokat, ez jó. Ha a szoba túl közel fekszik a táborhoz, vagy a vasúthoz: elviselhetetlen. Alig lehet pihenni, akkora a zaj. Ha 2 ágyas szobához pótágyat kérünk, a szoba olyan kicsi, és kényelmetlen, hogy lépni sem lehet. Az étterem nagyon jó, finoman főznek, bár a gyereknek való étel választékot lehetne bővíteni. A személyzet kedves, és udvarias. Árak magasak, már-már pimaszul drága minden. A medencék nagyon jók, de ha telt ház van -kívülről is beengednek vendégeket- borzasztó a zsúfoltság, és nagyon nagy koszt tapasztaltunk. Fodrász, kozmetika nincs a szállodában, ezen nagyon csodálkoztam. Összefoglalva: 2-3 napra érdemes menni, akár több gyerekkel is, de 1 hétre semmi esetre sem.
2014. december 18.gyerekekkel járt itt 55 Július végén laktunk 1 hétig a Betekints hotelben. A szálloda csodaszép helyen terül el, nem győztünk gyönyörködni a panorámában. Jókat lehet sétálni esténként, és mindig valamilyen remek program állt a rendelkezésünkre. A szálloda kívülről nagyon igényes kialakítású. Sajnos lift nincs, de a személyzet ott termett és segített.
Szállásunk a tetőtérben volt, egybenyitható szobában. Sajnos a szoba nem volt praktikusan kialakítva, nem is túl kényelmes, de mivel sokat nem tartózkodtunk benne, így nagyon nem volt zavaró. A wellness praktikusan felszerelt, nagyon jó, nagyon tiszta. Tartottak gerinc tréning órát is, sok külsős volt, színvonalas foglalkozáson vehettem részt. Az ételek finomak voltak, bár a gyorsaságon kicsit kell még dolgozniuk. Amikor ott jártunk, koncertet is rendeztek, fantasztikusan sikerült. A személyzet kedves, barátságos, segítőkész,figyelmes, nagyon összebarátkoztunk velük! kisfiam megkapta tőlük a nyaralás végeztével kinyomtatva (erre is figyeltek) a legjobb recepciós kitüntetést, amit azóta is őrzünk.
2014. december 18.gyerekekkel járt itt 55 Többször jártam a Diana étteremben ezen a nyáron, és szeptemberben. Sok étteremben megfordultam, de ilyennel még nem találkoztam! Hangulatos, tiszta. A személyzet fantasztikus: kedvesek, mosolygósak, figyelmesek. Nem olcsó ugyan, de változatos az ételkínálat-és nagyon finom- és az adag is bőséges. Isteni a palacsintájuk!
Arra is figyelnek, hogy a gyereknek hozzák először az ennivalót! Fantasztikusan felszerelt játszóház áll a rendelkezésre, kisfiam nagyon élvezte. Egy probléma van: szeptember végén sajnos bezár.
Diana Restaurant válasza
Kedves Ida!
Nagy nehézségek árán megtaláltam az emailt az ön értékeléséről. Köszönjük szépen a kedves szavakat! Igyekszünk a jövőben is ugyanezt a színvonalat tartani,még inkább hozzátenni. Remélem az elkövetkező években is vendégül láthatjuk önt és kedves családját.
A Diana Étterem összes dolgozója nevében Boldog Új Évet kívánunk!
2015. január 5., Varga Beáta, üzletvezető
2014. december 18.gyerekekkel járt itt 35 Júliusban laktunk a szállodában 1 hetet a párommal és a kisfiammal. Azért választottuk, mert van külön játszóház, foglalkoztatóház,külső és belső medencék. A szálloda szép helyen terül el, a szobákból csodálatos a kilátás a Balatonra. A strand gyönyörű, kényelmes, a játszótér szintén fantasztikus.
A szoba nagyon kicsi volt, szűkös,kényelmetlen. Amikor zuhanyoztunk, a gyerek felébredt, olyan hangosan búgott a zuhany. A személyzet nem volt sem segítőkész és kedves sem. Az étkezés/konyha jó, viszont ebédelni horror árért lehetett a hotelben. Sajnos végig ömlött az eső, és hideg volt, így a kültéri dolgokat nem tudtuk igénybe venni. A szállodában csak egy beltéri medence van gyerekeknek, a fitnesz részleg pedig használhatatlan. Sok külsős programot nem lehetett csinálni a rossz idő miatt, és a szálloda sincs igazán erre felkészülve. Meleg nyári napokra, rövidebb időszakra,"átutazó" vitorlázóknak tökéletes szállás, kisgyerekeseknek hosszabb időszakra szerintem nem ez a megfelelő szálloda.
2014. december 16.a párjával járt itt 25 Egy gasztronómiai kiállításon találkoztam először a Rókusfalvy konyhával. El voltam ragadtatva, ezért gondoltam, hogy itt fogom majd ünnepelni a születésnapomat. Parkolni nem nagyon lehet,a megközelítése nehézkes a helynek. késő esti botorkálás sem ajánlott. Rengeteg szúnyog volt, kint és bent egyaránt!
A pincérek készségesek, udvariasak voltak. Nagyon finom volt a leves, de a főfogás teljesen átlagos, az ára annál magasabb volt. A desszert pedig! ! ! Borzalmas. Teljesen hasznosítatlanan ízű fagylalt kiegészítőt kaptam a sütemény mellé, a férjemmel sokáig tűnődtünk vajon mi is ez. Hát, nem találtuk el. Keserű csalódás ért, nem fogok itt ünnepelni még egyszer.
2014. december 16.a párjával járt itt 45 Férjemmel 2 napot töltöttünk a hotelben. Kicsi, de makulátlan tisztaságú és nagyon kényelmes, jól felszerelt szobában aludhattunk. Gyönyörű környezetben terül el. A személyzet udvarias, de a pincérekkel nem voltunk megelégedve. Nem tudtak az akcióról, amit minden asztalnál a szálloda vezetősége hirdetett, vagy csak egyszerűen be akartak minket csapni.
A konyha teljesen jellegtelen, a meghirdetett Márton-napi liba pecsenyének hírét sem láttuk az étlapon sehol sem. A wellness részleg igényes, a masszírozás tökéletes, az itteni személyzet udvarias, kedves, segítőkész volt.