2023. szeptember 2.a párjával járt itt 35 2023 augusztus végére foglaltunk 4 éjszakára szállást. Egy nappal később tudtunk elindulni családi okok miatt, melyet a szálloda írásban vissza is igazolt. Elszámolásnál azonban a 4 éjszakára vonatkozó összeget fizettették ki velünk, pedig csak 3 napot tartózkodtunk ott.
Jogilag elfogadom, de etikailag és erkölcsileg ez ma nem megengedett, abszolút nem vendégbarát, hanem pénzlehúzós elszámolás. A szálloda személyzete a köszönés fogalmát nem ismeri, pedig a vendég pénzéből kapja a fizetését. A svédasztal unalmas, hiányos, kevés a gyümölcs választék. A szoba ágy matraca kényelmetlen, vagy lehet hogy ki van feküdve, egyszóval rossz. A fürdőszoba folyamatosan párás, nem szárad meg még a törölköző sem benne. A fentiek alapján azok a vendégek akik 4 csillagos szállodában szeretnének szállást foglalni, becsapottnak érezhetik magukat, mert ez a szálloda maximum 3 csillagot érdemel. A szálloda név választásáról annyit mondanék, hogy a Bástya név helyett javasolnám a Labirintus nevet. Az sokkal jobban passzol hozzá.