2015. október 24.a párjával járt itt 35 Kuponnal érkeztünk délben,de csak 14h-tól lehetett elfoglalni a szobát. Ez rendben is lett volna,ha 15h. -kor a szoba beköltözésre készen állt volna. Az ágyak (2 különágy) egybetolva a szoba egyik sarkában,az ágyazás kiábrándító,gyűrött,s azt a benyomást keltette,hogy használt ágyneművel vártak bennünket.
A két ágyközti éjjeliszekrény a szoba egy másik részében árválkodott ! A bútorokon a fiókok,ajtók fogantyúi hiányoztak csakúgy mint a WC papír,melyet reklamálásunk után felhozott egy szobalány. Az ágyakat mi magunk toltuk eredeti helyükre. A hűtő kikapcsolva,valószínű azért,mert olyan erősen zúgott,hogy magunk is kihúztuk a konnektorból éjszakára. Ami sajnálatos,hogy az első éjszaka után a szobában nem történt takarítás,a szemetet mi vittük ki s adtuk át egy ott ácsorgó szobalánynak,aki azt mondta,hogy ő még új,és nem tudja mi a dolga. Ez egy magára vallamit is adó 4 csillagos hotelben tűrhetetlen. Ez az észlelésünk már délután 3 óra tájban történt,így kénytelen-kelletlen tudomásul vettük,hogy egy normál hétköznapon(okt. 22. -én) nincs rendbe hozott szobánk ! . Az étkeztetés és az egyéb kondíciók megfeleltek az osztályba sorolásnak. Véleményünket szóban közöltük utazásunk napján a recepción,ahol sajnálkozásuknak adtak hangot.