2022. március 6.a párjával járt itt 45Többször jártunk már a Panoráma Hotelben, de a felújítás óta először, a változások javítottak az állapoton, jó, hogy kialakítottak szauna részleget, ez javított a megítélésen.
Viszont az ételek egysíkúsága sokat ront a megítélésen.
Kellemetlen volt éjszaka, hogy a wc elszívó folyamatosan ment, és az üvegajtós hűtő belső világítása folyamatos volt, bevilágítva a hálóteret.
Hunguest Hotel Panoráma válasza
Kedves Imre!
Köszönjük véleményét. Nagyra értékeljük őszinte és nyílt észrevételeit. Sajnáljuk a a tapasztalt kellemetlenségeket. Bízunk benne, hogy egy másik időpontban lesz alkalmuk megtapasztalni a változásokat!
Üdvözlettel,
Hunguest Panoráma csapata
2022. június 13., , Hunguest Hotel Panoráma
2015. február 2.a párjával járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése és panorámája kiváló, konyhája ugyszintén, de a többi körülmény azért hagy némi kivánnivalót még. Megérkezésünk előtti napon és még az napon is hóesés volt, és ez némi nehézséget okozott a szálloda megközelítésében, mivel a hó eltakarítása és a lefagyott olvadék csúszásmentesítése nem történt meg, mi is és a többi vendég is csak csúszkált a bejárat előtt csomagjaikkal.
A szoba elfoglalása is nehézkes volt, mi ugy 13 óra körül érkeztünk és azt közölte a személyzet, hogy a szoba elfoglalására csak 15 óra után lesz lehetőség mert még takarítják. Vártunk türelmesen de mikor azt tapasztaltuk, hogy az utánunk érkező vendégek a bejelentkezéskor kulcsot kaptak reklamáltunk és így 14. 30 körül kaptunk egy szobát. A szoba elfoglalásakor jött a következő meglepetés. A szoba mérete olyan volt, hogy egy bőrönd elhelyezésére nem volt hely, az előszoba és háló közötti ajtóba volt elhelyezne a hűtőszekrény rajta a tv-vel, és ezt nem lehetett máshova tenni mert csak ott volt antena csatlakozás, így csak oldalazva lehetett adott helyen közlekedni. A tv ha már szóba jött akkor meg volt a következő meglepetés, mivel volt 6 magyar adó és tizenegynéhány külföldi. Ebben volt olasz, spanyol, számos német és sok egyébb más, de nem volt csak egy sport adó. Ezért lementem a megkérdezni, hogy a halban meglehet e nézni a sport2-n az adott időpontban közvetített labdarugó mérkőzést. Tájékoztattak, hogy nem mert nincs ilyen lehetőség a csomagban. Amikor megjegyeztem, hogy az a sok külföldi adó helyett nem lehetne e több magyar adót a betenni akkor az volt a kioktató stilusu válasz, hogy uram itt sok a külföldi ezért kell ennyi nem magyar adó. Megjegyzem a 3 nap alatt én egyetlen nem megyarul beszélő embert hallottam, egy anyukát aki gyermekével beszélgetett az étteremben. Így ezek a körülmények nagymértékben rontották hangulatunkat. A wellnes rész pedig a vendég számhoz mérten kicsi, zsufolt volt szinte minden időben.