2013. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 25 2013. 08. 06-2013. 08. 09. Ebben az időszakban jártunk itt! Másodszorra voltunk a szállodában! Előzőleg 2010-ben jártunk itt! Ha a két időszakot összehasonlítjuk sajnos elég nagy SZÍNVONALESÉST TAPASZTALTUNK! A szobákban a a konzolra szerelt tv monitor vezetékein vastagon állt a por. A fürdőszobában a wc lefolyó sárga színezetű!
Vajon mitől! ? A zuhanyzóban sem nyeli el maximálisan a vizet a lefolyó! Biztos egy kis dugulás lehet az oka! AZ ÉTELEK ÉS ITALOK MINŐSÉGE ÉS VÁLASZTÉKA IS KRITIKÁN ALULI! ! ! ! ! Pl! Reggeli:Rántotta folyós taknyos. Bundás kenyérre nem minden hol nem jutott tojás! Egyik fele bundás a másik fele piritos! A gyümölcslevek mindegyike felvizezve! /ananászlé,narancslé/De ez lehet az automata hibája is! Vacsora:Máglyarakás! Egy nagy kedvencem lehetett volna, ha nem hagyja volna ki belőle a szakács a kajszi lekvárt! Pozitívum hogy a pekingi kacsa omlós ízletes! :)Nagyon nagy negatívum hogy a szálloda előre kifizettet velünk egy olyan szolgáltatást amit még meg sem kaptunk! Több mint 200. 000-ftot hagytunk itt de a színvonal nem érte el a 4 CSILLAGOT, de az árak igen!