2015. március 20.barátokkal járt itt 45 Az elmúlt néhány évben jópár alkalommal kíséreltünk meg itt enni. Nem mindig sikerrel, mert szinte folyamatosan teltházzal üzemelnek tavasztól őszig. A felszolgálók gyorsak, ehhez képest is udvariasak. Az ételek közül kedvencem a haltöpörtyű, és a hatalmas bécsi szelet. A tiszai halászléjük is finom (bár én bajai párti vagyok).
Desszertet még soha nem sikerült enni, annyira jóllaktunk a levessel, főétellel. De majd legközelebb! !
2015. március 20., üzleti partnerrel járt itt 55 Az egri vár bejáratánál lévő étterem remek ételekkel és udvarias kiszolgálással fogadott minket. A degusztációs menü különlegességei, és a borok minősége egyaránt magas színvonalúak. Akárcsak az étterem árai. Üzleti vacsorához, ebédhez viszont biztos tökéletes a hely.
A parkolás kicsit nehézkes, ha csak egy ebédre, vagy vacsorára érkeznénk, és nem a szálló vendégei vagyunk.
2015. március 20.barátokkal járt itt 55Sopron főterén található egy pincében. Talán elriasztó, hogy egy talponálló részen kell átmenni az étteremrészhez, de sosem volt baj. Az étterem jórészt az egyetemistákra van ráállva, ezért árban nagyon barátságos. Ételeik a hagyományos konyhát képviselik, de nagyon ízletesen vannak elkészítve. 25 éve járok vissza évente felidézni az egyetemista évek ízét.
2015. március 20., kollégákkal járt itt 45 Legutóbb 2014 augusztusában voltunk itt egy céges rendezvény alkalmából. A hotel közvetlenül a fürdő mellett található, közvetlen átjárással a strandra. Sajnos a szálloda olyan, mintha megrekedt volna a 90-es években, a berendezése szinte ugyanaz, mint 15 éve volt. Néhány szobát már felújítottak, de sokra még nagyon ráférne a ráncfelvarrás.
Az étterem jó, de a la carte étkezés esetén nagyon lassúak, a svédasztalos étkezésekre (zömében félpanziót kérnek a vendégek)nem lehet panasz. Színvonalához képest igen túlárazott szálloda a Hunguest Hotel Flóra.
2015. március 20.gyerekekkel járt itt 45 Az étterem a fehérvári csónakázó tó partján található, van terasza, és egy stégen is lehet enni, ami belóg a víz fölé (bár ott, ha jól emlékszem, műanyag székek vannak). 2014-ben több alkalommal is voltunk az étteremben, mindig hozta a szokásos színvonalat. A foci vb ideje alatt hatalmas kivetítőn néztük a meccseket, miközben étkeztünk.
Az étlapja kinek-kinek, van aki szereti a viccelődős ételmegnevezéseket. velünk mindig kedvesek voltak, ha sokan vannak, akkor esetleg akadozik a kiszolgálás, de elviselhető mértékben. Télen csak egyszer voltunk barátokkal. Mi lányok, akkor kicsit fáztunk.
2015. március 10., kollégákkal járt itt 35Jónéhányszor jártunk már itt. Elég hullámzó a kiszolgálás, ezért nem tudtam 3 pontnál többet adni rá. Az ételek középszerűek, de ízletesek. Tényleg nem tudok kimagaslóan jót írni, de igazán gáz dolgot sem. Az étterem elhelyezkedése viszont nagyon jó szerintem (belváros viszonylag kevésbé forgalmas pontja).
2015. március 8.barátokkal járt itt 45 A nyitás időszakában voltunk, látszott, mindenki izgult, mennyire jön be a hely a fehérváriaknak. Minden foglalt volt, de kerítettek nekünk helyet, azzal a kikötéssel, hogy meddig maradhatunk. A kiszolgálás jó volt, a dr pepperes burger nagyon finom. A háromfogásos menü mindenkinek ízlett (aki azt ette).
Nagyon érdekes volt a pattogatott kukoricával tálalt krémleves. Árai magasabbak, mint az átlag fehérvári árak, de izgalmasabbak az ételek, mint egy átlagos étteremben, és igen ízletesek is. Az egyetlen negatívum egy fura szag volt, ami remélem már elmúlt. Jövő héten megyünk újra, remélem akkor mindenre 5 szivecskét adhatok.