2017. június 1.családjával járt itt 45 Anyák napi (konyha kiszabadítási akció) meglepetésként tévedtünk az étterem teraszára. Már az étlapon látott adagok is ijesztőek voltak számomra, így én csak sült csirkecsíkokkal megszórt salátát rendeltem, az adag hatalmas volt, de ízvilágában hagyott némi kívánnivalót maga után.
Az étterem asztala bizony kicsinek bizonyult négy felnőtt adagjának - javasolnám a nagyobb asztalok bevetését. Az amerikai típusú desszertek íze, mennyisége viszont fenomenális, ezért biztosan visszamegyünk még.
2015. október 19.gyerekekkel járt itt 55Gyermekeimmel a Velencei kerékpáros tókerülő kerékpáros találkozó után éhesen és fáradtan tértünk be, kedvesen fogadtak bennünket a forró leves és a frissen sütött hal új emberré varázsolt bennünket. Kedves, készséges személyzet, tisztaság mindenütt, a mosdók állapota sem hagyott kívánnivalót maga után (újabban az első amit megtekintek, mert ha arra igényes a tulajdonos, akkor már a többivel sem lehet nagy baj).
2015. július 14., kollégákkal járt itt 55 Több alkalommal is megfordultunk ebben a kedves étteremben, önkormányzati kirándulás alkalmával, családi esemény alkalmával és csak úgy egy jó étkezés reményében, egyetlen alkalommal sem csalódtunk. Családias légkörű étterem, maximális odafigyelés, kedvesség, vendég központúság jellemzi minden dolgozóját.
Figyelmesek, mégsem tolakodóak. Az ételek finomak , frissek, kedvünkre valóak és nem utolsó sorban hatalmas adagok voltak. A frissensültek tényleg frissen sültek, a káposztasalátájuk annyira ízletes, hogy azt egyetlen alkalommal sem hagyjuk ki.
2015. január 13.barátokkal járt itt 55 Egy megerőltető költözködés után tértünk be ide két jó étvágyú fiatal emberrel. 1. 390. -Ft ért (személyenként minimum 1 ital vásárlása kötelező, ami bármi lehet a víztől a kávén át a szeszes italig) svédasztalos rendszerben korlátlan ételfogyasztás akár két órán keresztül!
A kínált,nagyon ízletes, frissen készült ételek sokféle igényt kielégítenek: 3 féle leves, 10-12 fajta főétel mely tartalmaz főzeléket, tésztafélét, húsételt, de a vegetáriánusok is megtalálják a kedvükre valót, volt desszert is, de azt már képtelenek voltunk megkóstolni. Ennyiért, ilyen jól lakottan még nem hagytam el éttermet! Az étterem személyzete kedves, de nem tolakodóan, abszolút megpróbálnak észrevétlenek maradni. Ígérjük visszajövünk! ! ! ! ! ! ! ! ! !
2014. szeptember 30.a párjával járt itt 45 Családias légkörű panzió, maximális odafigyelés, kedvesség, vendég központúság jellemzi a panzió minden dolgozóját. Figyelmesek, mégsem tolakodóak. Az autók, a zárt udvaron belül megnyugtató biztonságban tárolhatók. A programok megszervezésében - az oda történő eljutásban nagy segítségünkre voltak.
A reggeli finom , friss, kedvünkre való volt. A kedvemért reggel presszó kávét főztek - ami plussz jó pont!
2014. június 5.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése - 200 m-re a parttól, csodálatos kilátás a tóra - a vendéglátás az érkezéstől a távozásig-kifogástalan. A személyzet kedvességből, figyelemből, készségességből kitűnő minősítést érdemel. A szobák szépek,bár a fürdőkád nagyon magas, egy idősebb embernek nehézséget okozhat, el tudnám képzelni a szobákat zuhanykabinnal - étterem és a bár nagyszerű.
A wellness rész kifogástalan (igaz nem volt túl sok vendég) a kapcsolódó szolgáltatások - többféle masszázs, tornaterem, fallabda minden igényt kielégítenek. A vacsorák választéka hagyott némi kívánnivalót maga után, a reggelivel viszont minden rendben volt.
2013. október 22.családjával járt itt 45 A szálloda szép helyen, a Lővérekben található. (Az épületre már rá férne egy alapos felújítás. - persze ez a pihenés minőségét nem befolyásolta) A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan. Mivel nekem a párna nagyon kemény volt, kérésemre azonnal cserélték.
A recepción mindenben nagyon segítőkészek voltak. Nem tetszett, hogy a parkolásért fizetni kellett. A szálloda befogadóképességéhez képest a wellnes részleg lehetne nagyobb, mivel péntek du. már elég sok ember jutott 1 m2-re.
2013. augusztus 29.családjával járt itt 55 A szálloda elhelyezkedése, (50 m-re a tófürdő bejáratától) - a vendéglátás az érkezéstől a távozásig-kifogástalan. A személyzet kedvességből, figyelemből, készségességből kitűnő minősítést érdemel. A szobák nagyon szépek ,az étterem és a bár nagyszerű.
A wellness rész kifogástalan, a kapcsolódó szolgáltatások - többféle masszázs, tornaterem, hétvégén jóga minden igényt kielégítenek és nem mellékesen megfizethetők.
2013. június 19.a párjával járt itt 55 A mini vakációt 50. születésnapomra kaptam a gyermekeimtől. A szálloda nagyon szép, a szoba kényelmes tiszta és felszerelt volt! A személyzet barátságos, készséges, segítőkész, a légkör családias. A reggeli és a vacsora bőséges és finom. A wellness gyönyörű (igaz az ötcsillagoshoz képest tényleg kicsi).
Fantasztikusan éreztük magunkat , és bár először voltunk itt, de nem utoljára! Mindenkinek tudom ajánlani!
2013. június 13., csoporttal járt itt 55Önkormányzati kirándulás alkalmával látogattuk meg ezt a kedves helyet. Családias légkörű étterem, maximális odafigyelés, kedvesség, vendég központúság jellemzi minden dolgozóját. Figyelmesek, mégsem tolakodóak. Az ételek finomak , frissek, kedvünkre valóak volt. A házigazda által készített tepertő, kolbász különleges élmény volt. A frissensültek tényleg frissen sültek, a somlói valami isteni.