2017. április 4.gyerekekkel járt itt 55 4 napot töltöttünk el a szállodában, pontosabban a Mátrában. A hotel csodálatos környezetben található! Fantasztikus volt reggelente beszívni a friss, tiszta levegőt! Anyukám asztmás, de itt egyszer sem kellett elővennie a pipáját! Rengeteg gyerek program közül lehetett választani. A kislányomon imádta a hotel saját kalandparkját.
A szobák tiszták és meglepően tágasak voltak! Viszont az erkély hagyott kivetnivalót maga után! A wellness részleg elég kicsi, bár itt valóban nem erről szól a kikapcsolódás. A személyzet kedves és segítőkészt! Pótágy nem volt bekészítve mikor mentünk, viszonylag hamar elintézték ennek pótlását. Az ételek szerintem finomak voltak, de a választék más hotelekhez képest kevésnek bizonyult. Mindent összevetve a szállodát csak ajánlani tudom! Mi biztosan visszatérünk!
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55 Unokatesókkal, és szülőkkel közösen találtuk ki, hogy következő wellnessünk helyszíne a Hotel Kapitány legyen! Természetesen jól körbejártuk vagyis googléztük a szálloda minden szolgáltatását! Remek várra néző szobát kaptunk! Nem is volt gond a tisztasággal sem!
Ez nálunk kulcskérdés (asztma&allergia), ugyanis jártunk már olyan helyen ahol a szobák dohosak voltak (nem mellesleg ezen az oldalon is láttam, hogy szinte csak 5 csillagos értékelést kapott)! A wellness részleg szuper volt, verekedni sem kellett a napágyakért, viszont a kinti medence vize hidegnek bizonyult! Az éttermi ételekkel semmi gond nem volt és mindig ügyeltek, mivel nagy társasággal voltunk, hogy névreszólóan legyen külön asztalunk. Részt vettünk a lovagi torna programon! Már más szállodában is sikerült látnunk ilyet,de azt kell mondjam sokkal nagyszabásúbb és hatásosabb volt! Bár a kislányom nehezményezte, hogy a 10ből egy virágra sem választották ki! :)
Ezután következett a kézzel-lábbal evészet, tűzzsonglőrrel zenével! Szuper volt! Végül zártuk az estét a lakoma helyszínén egy cimbalmozó úrral és nótázással ! A gyerekeknek volt játszótér , ott vehető kardok, pajzsok! Ők is remekül tudták magukat érezni! Számomra kicsit fura volt, hogy a hotel alkalmazottai voltak a lovagok és a felszolgálók is egyben! A vár meglátogatására nem volt alkalmunk, de a többiek elismerően beszéltek róla! Megmondom őszintén egy kicsit nehezünkre esett eljönni! Az tuti hogy emlékezni fogunk erre a helyre!