2017. október 22., kollégákkal járt itt 45 Már másodszor jártam itt, egy hónapon belül. Gondoltam, ha másodjára megyünk, akkor más pincért fogunk ki. Sajnos nem. Először is a pozitív dolgok. Nagyon szép környezet, nagyon igényes étteremről van szó. Nagyon tetszik az étterem elválasztó falába épített akvárium is, ámbár szerintem azoknak a halaknak kicsi a hely (akvarista szemmel nézve), de ez legyen a legkisebb baj.
Első találkozásom az étteremmel:
3-an voltunk ott. Mindhárman 30 év körüliek vagyunk. A pincér, aki szintén 30 év körüli jön, megkérdezzük tőle, hogy helyet foglalhatunk-e a teraszon. Azt mondta, hogy nem (szeptember közepe volt, nagyon jó idő), mert ő ingbe van és ha ki-be kell járnia, akkor ő megfázik. Tiszteletbe tartottuk, helyet foglaltunk a benti részen. Kérdezte: "és amúgy mit innátok srácok". Elmondtuk, hogy mit szeretnénk fogyasztani. Egy kis idő elteltével, jött egy úriember, látszólag a pincérnek az ismerőse. Aki mondta, hogy a teraszon lesz, ott szolgálja ki. Se szó, se beszéd, kinn leült, a pincér ott szolgálta ki, majd 10 percet még kinn is beszélgettek. Kérdezem én, akkor nem fázik meg? Letettünk róla. Az étel nagyon finom volt, az adag bőséges. A pincér számomra bunkó volt. Másodszori találkozásnál is ugyanez volt a helyzet, ámbár akkor már volt egy 40+os kollégánk is. Őt is simán srácozta a pincér. Jómodor ráférne. Ha ő nem lenne, nagyon jó kis hely lenne. Az étel, tényleg nagyon finom volt!
2017. február 5., kollégákkal járt itt 35 Rendeltem ma ebédet kiszállításra. Kár volt. 10óra előtt rendeltem és 12 után kaptam meg, ráadásul hidegen. A menü levese májgaluska leves. Az a leves oké (bár szerintem sótlan volt és borsos) a májgaluska, ami minden volt csak nem máj és nem galuska. Ilyet még nem ettem. Kemény volt és ha kiraktam a zányér szélére, fél perc alatt nagyon kiszáradt.
Emellett találtam benne zsiros részeket is! Túl fokhagymás volt. Következő fogás: sajttal és baconnel töltött rántott karaj fűszeres burgonyával. A burgonya is minden volt csak nem fűszeres. Csak a borsot éreztem, de azt nagyon - végülis az is fűszer -. A karajról a panír elvált, de a hús kemény és alulkészült volt, a bacon hiányzott belőle. Egyetlen értékelhető dolog a menüben az a sajt volt, finom volt és melegítés után olvadt is. Gratulálok
2016. november 30., kollégákkal járt itt 35 Júniusban egy randit szerveztem erre a helyre. Beültünk a belső részre, 40 perc várakozás után úgy döntöttünk, hogy most már maradunk, ezért kimentünk a teraszra, ahol azonnal jött is a pincér. [moderálva - a szerk. ] Akkor a kiszolgálással, étellel és itallal meg minden egyébbel meg voltam/voltunk elégedve.
Csak azzal nem, hogy ki kellett szolgáltatnunk magunk. Nem rég egy céges rendezvény volt ugyanitt, ahol elég elkeserítő volt a helyzet. Cordon bleut ettem, de ilyen formában még nem. A sajtba volt belesütve a lila hagyma, és tudniillik a sült lila hagymának enyhén kesernyés íze volt, melyet úgy gondoltam, nem kellene megennem. Ezért második nekifutásként kértem desszertnek somlói galuskát. Felülről lefelé haladva: Tejszínhab, dzsem, csoki/csokipuding, dzsem, piskóta. Nem is kell mondanom, hogy finom volt a tejszínhab és a kedvenc desszertem ennyiben kimerült. Nem gondolom, hogy a somlói galuskába illik a dzsem. Egyik kollegina kért a vacsora mellé bort, melyet nem talpas pohárban, ahogy illik, hanem 2dl-es Rauchos pohárban hozták ki, az 1 dl bort. Minősíthetetlen szerintem. Másik kollegina pedig martinit kapott, sem cukorkörítés és sem citrom nélkül. Második nekifutásra már kapott bele egy citromkarikát. Nem tudom, hogy a céges rendezvény miatt, vagy mi miatt, de eléggé nem voltak a helyzet magaslatán. De azért ajánlom másoknak is, hátha nekik jobb tapasztaltuk lesz!
2016. november 25.barátokkal járt itt 25 Ma jártam itt az egyik barátommal. Beülltünk, majd a pincér megjelent két étlappal. Pár perc múlva jött és kérdezte az ital. Üdítőt ittunk mindketten, majd a kiszolgálás során KÉZbe hozza a két italt és nem az asztalra helyezve, hanem KÉZbe szolgálta fel. Kérdezte, hogy sikerült e választani. Én kértem egy fokhagyma krémlevest.
Meglepő gyorsasággal megkaptam szépen tálalva, piritott zsemlekockával és sajttal. Valóban szép volt. Az íze a híg leves miatt nem annyira érezhető, a híg levesben néhány csomó volt ami nem tetszett annyira, de elfogyasztottam. Főételnek aszalt szilvával töltött csirkemellet kértem krokettel. A barátom pedig fűszervajas lazacot. Adag bőséges volt a csirkéből és a lazacból egyaránt. A pincér szintén a kezünkbe szolgálta fel a főételt is. Az ízéből kivehetetlen szószon volt a csirke, de a tányérról alapjáraton folyt le a szósz, eléggé bőséges, de ezáltal undorítóvá vált étellel kellett beérnem. Nem is tudtam felénél többet megenni. Arról nem is beszélve, hogy a műanyag asztalterítő olyannyira ragadott, hogy a pénztárcám és telefonom, a poharat alig bírtam elemelni onnan. Az sem tetszett, hogy az pincér [moderálva - a szerk. ] karján a tetoválások csak úgy virítottak, de ez egyéni probléma. Egyszer ajánlom mindenkinek, de csak egyszer! Jó tanulópénz volt, mindezt 6300Ftért, melyről összegző blokkot nem is kaptunk, csak a kártyás vásárlást igazoló dokumentumot.