2020. augusztus 22.egyedül járt itt 35Régebben sokat ebédeltünk itt. De mostanság sajnos nem megfelelő az ételek íze. Azok a tipikus menza ízű ételek vannak. . . . . . Az ételek ízében csak a sót lehet érezni. Egy ételt lehet igazából megvenni, méghozzá a rántott sajt, sült krumplival. . . . .
Van kiülős része. A palacsintaja finom.
Van ebéd menü lehetőség, az ár-érték aránya normális.
2020. augusztus 22.a párjával járt itt 55Rendszeresen innen rendeljük a pizzankat. Nagyon szeretjük. Belehet ülni, a kiszolgálással nincs probléma. Kiprobaltuk a taljaikat, az kevésbé nyerte el tetszesunket, mert kevés az adag.
.. .
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Unnepnapokon is mindig nyitva van. Hazhozszallítasa is van.
2017. október 13.a párjával járt itt 55Google térkép ajánlás alapján tértünk be. Tökéletes kiszolgálás várt minket( segítőkész, jó kedvű felszolgáló). 2 személyes tálat kértünk, amit természetesen nem tudtunk megenni. El is csomagolták a maradékot. Nagyon finom volt az étel. Minden frissen készült. Tetszett a kinti kiűlős rész Ha legközelebb erre járunk, akkor biztos betérünk. Mindenkinek szívből ajánlom.
2016. március 30.családjával járt itt 45Rendszeresen látogatjuk,(rendelünk házhoz)az éttermet a párommal, illetve barátokkal. Eddig sosem csalódtunk benne. Az adagok bőven elegendőek, és ha valaki nem bír el egy normál adagot vagy esetleg nagyobb étkű, akkor lehetőség van kis adagot, vagy nagy adagot is rendelnie. Kitűnő a pizzájuk. Szerintem Monor egyetlen jó pizzázója. Állandóan nyitva vannak, még ünnepnap is. . . . Érdemes betérni.
2016. március 30.a párjával járt itt 55Téli pihenésünket töltöttük itt a párommal. Minden este élő zene, finom, ízletes, és látványban gazdag ételekkel, és kitűnő kiszolgálással. ( ajánlani tudom mindenkinek a mézes meggy pálinkájukat, melyet az egyik pincér ajánlott nekünk)Az étel mennyisége sem kevés. Éhesen biztos nem távozik innen a vendég. Reggeli változatos. Máskor is jövünk. Köszönjük Baranya Hotel!
2016. március 30.a párjával járt itt 45 Tavaly karácsony után voltunk a párommal. Igazi pihenés volt. A személyzet, (különösen az egyik felszolgáló az étteremben)kedvesek és segítőkészek voltak. A wellness szolgáltatás minden igényt kielégítő volt. Az ételek kitűnőek. Megérdemelne szerintem több csillagot is, mint 3.
Egyetlen egy kényelmi problémánk volt, hogy nem összetolható ágyak voltak a szobában. ( Bár elég széles volt ahhoz, hogy összetudjunk bújni a párommal) :)Idén is megyünk. . . Mindenkinek csak ajánlani tudom.