2017. december 7.barátokkal járt itt 45 Kellemes 2-napot töltöttünk a szállodában. A szoba átlagosnak mondható, a tisztaság elfogadható. A bekészített törölközök szakadtak voltak ,ez nagyon kiábrándító ,erre azért sokkal jobban kellene figyelni! ! ! A köntös meg egyenesen a szálloda szégyene ,tiszta szakadtak !
Kérésünkre ugyan kicserélték és kaptunk helyette egy sokkal szakadtabbat ,ugyanis közölték velünk ,hogy mind ilyen! Ez azért tiszta szégyen,egyszerűbb lenne azt mondani ,hogy mindenki hozzon magával ! ! ! A wellness részleg kellemes , ámbár sokszor nagyon zsúfolt. A medencében az élményelemek sajnos nagyon ritkán kapcsolnak be ! Ha ezekre a problémákra jobban odafigyelnének akkor egy nagyon szuper hely lenne ! Az ételek viszont nagyon finomak és bőségesek !
2017. április 29.családjával járt itt 45Teljes mértékben megvoltunk elégedve a Hotellel. A személyzet kedves és nagyon segítőkész volt. Az apartman amiben voltunk tiszta , szép és kényelmes. A wellness szintén elnyerte a tetszésünket. Vacsoránál az elkészített ételek nagyon ízletesek voltak. Az apartmanból az udvarra lehetett látni, ami szintén szép és gondozott. A parkolási lehetőség nagyon jó.