2021. október 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2 éjszakát pihentünk itt férjemmel. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Az egész szállodában tisztaság, rend. Az ételek úgy a reggelinél, mint a vacsoránál, nagyon finomak, a választék bőséges. Mindenkinek ajánlom, ha ebbe a szállodába megy pihenni, a túrógombócot és a fánkot feltétlenül kóstolja meg.
A reggelinél a saját farmon nevelt állatokból készült felvágottak, illetve saját készítésű tejtermékek is nagyon ízletesek. A wellness is nagyon jó, a vízhőmérséklet mindegyik medencében megfelelő, bár teltház esetén nem tudom, hogy elegendő e a termál medence mérete :). Tetszett a lovaskocsikázás is a szálloda termelőfarmjára, ahol betekintést nyerhettünk az állattartás rejtelmeibe. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, így ha legközelebb Zalakarosra megyünk, biztos itt foglalunk szállást.