2019. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 45A szobában nagyon meleg volt, nem légkondis volt. Utolsó nap reggel a reggelinél az egyik pincér nagyon nyeglén elutasítóan válaszolt. Segítséget kértem, mert kisfiam kiöntötte a kakaót az etetőszékre és a földre és kértem, hogy hozzanak már egy ruhát és töröljék le. Erre a hölgy flegma elutasító hangon kezembe nyomott 10 szalvétát és oldjam meg én. De úgy végül is minden jó volt.
Hunguest Hotel Gyula válasza
Kedves Bognárné Oláh Ildikó!
Köszönjük szépen megtisztelő visszajelzését és még egyszer köszönjük, hogy a Hunguest Hotel Erkelt választották!
Szállodánk egyik legégetőbb problémája, hogy Munkácsy szárnyunk csak néhány szobája klimatizált. Jövőbeni terveink között szerepel a légkondicionáló felszerelése ezekben a szobákban.
Sajnálattal olvastuk, hogy a felszolgáló kollégák hozzáállásával nem voltak megelégedve, ugyanis a vendég értékelésekben szállodánk országos viszonylatban is mindig kiemelten magas eredményeket ér el a személyzet hozzáállását és vendégszeretetét illetően. Persze előfordulhat, hogy az Önök esetében nem ez volt a benyomás, de biztosíthatom, hogy ez nem állandó jelenség és ha kapunk még esélyt Önöktől, bizonyítjuk a vendégközpontúságunkat.
Bízom benne, hogy visszatérnek hozzánk és lesz még alkalmunk bizonyítani. Visszavárjuk Önöket Gyulára, a Hunguest Hotel Erkelbe.
2019. augusztus 28., , Hunguest Hotel Gyula