2018. július 12.a párjával járt itt 15 Néhány hete jártunk Székesfehérváron. Gondoltunk beülünk ebédelni és megpihenni ebbe az étterembe. Amikor beléptünk egy hölgy és két fiatalember (mindhárman a személyzet tagjai voltak) éppen beszélgettek. A köszönésünket nem fogadták, majd kb negyed óra elteltével sem kérdezték meg, ugyan miért vagyunk ott.
Mivel a személyzet nem tartott arra érdemesnek bennünket, hogy kiszolgáljon felálltunk és eljöttünk. Igaz arra sem tartottak érdemesnek, hogy amikor odamentünk fogadják a köszönésünket annyira elvoltak foglalva saját magukkal a személyzet tagjai. Az a lényeg hogy ők jól érezzék magukat, nem a vendég. A lényeg, hogy ezt az éttermet soha nem ajánlanám senkinek.
2018. július 12.a párjával járt itt 55Néhány hete ártunk itt, és ebédelni tértünk be ebbe az étterembe. Amint betértünk udvariasan üdvözöltek bennünket. A személyzet udvarias a kiszolgálás gyors az ételek amiket fogyasztottunk rendkívül finom és ízletes volt.
Mindenkinek ajánlom aki Székesfehérváron jár, hogy ezt az éttermet ne hagyja ki.
2017. október 15.a párjával járt itt 15 December 23-án érkeztünk eredetileg 27-ig maradtunk volna. December 24-én már ki is jelentekztünk a szállodából. A szobában nem volt fűtés, az étteremben is kabátban ültünk mert annyira fáztunk. Amikor szóltunk a recepción közölték, hogy adnak egy kis hősugárzót. (ami fel sem tudta volna fűteni a szobát)A szoba kopottas és koszos.
Az esti maradékot feltálalták másnap reggelinél. Nagy csalódás volt, ezért másnap kijelentkeztünk és hazamentünk, azzal az élménnyel, hogy soha többet nem megyünk Hajdúszoboszlóra többet még átutazóban sem.
2017. október 15.a párjával járt itt 55 Amikor ajánlották nekem ezt a helyet azt hittem túloznak, de amikor ott jártam rá kellett jönöm, hogy az ajánló véleménye nem volt túlzó. A környezet szép, tiszta és hangulatos. Olyan mintha visszarepültünk volna az időben. A sütemények inycsiklandóak és finomak. Túlzás nélkül mondom, hogy életem legfinomabb krémesét ettem ebben a cukrászdában.
A személyzet udvarias, figyelmes. Azt tanácsolom mindenkinek aki Gyulán jár, hogy mindenképpen üljön be ide egy finom sütire és/vagy kávéra.
2017. október 15.a párjával járt itt 15Elsőre jó helynek tűnik, de láttuk, hogy a székek porosak, a lábaik tele voltak pókhálóval. A húsleves íze szörnyű volt. A várkapitány tálon avas olajban sütötték a karfiolt aminek szintén szörnyű íze volt. A kiszolgáló pincér lassú volt a fizető pincér udvariatlan. Sajnos a várnál csak ez az egy étterem van.
Senkinek sem ajánlom akkora csalódás volt.