2021. március 29.egyedül járt itt 55Az étterem vezetősége és személyzete abszolút készséges, kedves, vendégközpontú, gyors és rugalmas - még ebben a nehéz helyzetben is. Mivel most helyben fogyasztásra nincs lehetőség, az ételt elvitelre kértem. Korábban is jártam már itt, és minden esetben a fent leírtakat tapasztaltam. A minőség is kiváló. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 A panzió csendes helyen, a természetben helyezkedik el. Az épület új, modern, berendezése egyszerű, de ízléses, illeszkedik a környezetébe. A szobánkhoz erkély is tartozott. Mindent tisztán és rendben találtunk. Kisgyerekeseknek is megfelelő szálláshely, az udvaron "játszótér" áll a rendelkezésükre. A személyzet udvarias volt és készséges.
A vacsoraadagok nem csak kiadósak voltak, de nagyon ízletesek is. A reggelinél ugyan előfordult, hogy a máshol tapasztaltnál kisebb választékot találtunk, de ennek valószínűleg az volt az oka, hogy az utolsó fél órában érkeztünk és már nem töltöttek után mindent. Annyi észrevételt tennék még, hogy a zuhanyzó egy szintben van a helyiséggel, attól csupán egy üvegfal választja el, ami elég esztétikus, viszont nem túl praktikus, mert így a víz néha kifolyt a fürdőszoba területére.
2014. augusztus 25.a párjával járt itt 55Közel a fürdő és az üzletek, mégis nyugodt, csendes helyen található. A szoba szép, tiszta, nagy erkélyt tartozott hozzá. A berendezés ízléses.
A parkoló kicsi, ez okozhat némi kényelmetlenséget.
A személyzet barátságos, készséges, reggelis ellátást kértünk, az étellel is minden rendben volt.
2014. augusztus 22.a párjával járt itt 55 Tavaly nyáron töltöttünk 3 éjszakát a hotelben. Már a kialakítása is különleges; alatta pincerendszer húzódik, ahol borospince is helyet kapott. Több épületből áll, melyek újak, felszereltségük, berendezésük egyszerű, de kényelmes és barátságos, szobánkhoz (zuhanyzós) fürdőszoba és konyha is tartozott.
Mindent rendben, tisztán találtunk. A személyzet kedves és segítőkész volt, a reggeli svédasztalos, bőséges választékkal. A belvárostól ugyan kicsit távol helyezkedik el, de csodás környezetben.
2014. augusztus 22.a párjával járt itt 55Mindennel meg voltunk elégedve, a szobánk (amely udvarra néző, tetőtéri volt) tiszta volt, tágas és kényelmes, a személyzet kedves, segítőkész volt, a felszolgálók különösen barátságosak. Az étterem hangulatos (mind a kerthelyiség, mind a belső rész), az étel kiváló. A hotel elhelyezkedése is nagyon jó, a belváros közelében van, viszont csendes.