2016. november 27.családjával járt itt 45 Több éve már hogy először ebben a szállodában pihentünk. Most úgy gondoltuk visszatérünk. Az ágy nagyon kényelmes vastag és jó minőségű matracokkal van ellátva. A szoba is nagyon kellem behatást tett. Jó illat volt mindenütt ami kifejezetten tetszett.
Nekem az étkezés olyan átlagos volt, szerény volt a reggeli választék a svédasztalon egyszerre szelet felvágott volt fajtánként, ha valaki szedett előttem nekem már abból nem jutott, a feltöltéssel nem igyekeztek. A sütinél ha az egyik elfogyott nem pótolták, gondolták a másikat egyétek. Megjegyzem nem volt valami ízletes. A fürdője a szállodának tiszta és rendezett. Udvariasak voltak a személyzet tagjai.
2016. szeptember 23.a párjával járt itt 55 A férjem születés napja volt. Gondoltam meglepem és foglaltam helyet a Kiskakas étterembe. A foglaláskor már szimpatikus volt a hölgy aki szívélyesen invitált bennünket és hozzátette szeretettel várjuk. Mentünk is, és valóban asztalunk előkészítve szépen megterítve. Az étlapról rendeltünk, a rendelés hamar elkészült.
2 személyes kakast tálat kértünk, én még friss salátát kértem ami igazán nagyon finom és gusztusos volt. A pincér amikor elhalad asztalunknál megkérdezte, innának még egy üdítőt, mivel látta fogytán van a poharunkban, nem volt tolakodó olyan jól esett a gondoskodás és a figyelem. A zene halkan szólt, a szintetizátor mögött ülő fiatalember, tényleg az ilyen helyhez illő szalon zenét játszotta és nem saját maga szórakoztatására muzsikált. Amikor fizetésre került a sor, felsorolták a fogyasztott ételt italt, megkérdezték és felajánlották a különböző fizetési módokat. A készpénz választottam, diszkréten hozták a számlát. Búcsúzáskor figyelmesen ránk segítették a kabátot, elköszöntek és további szép estét kívántak. Az étterem tiszta rendezett alkalomhoz illő, az evőeszközök tányérok ragyogóan tiszták, a poharak kiválasztására is figyeltek, az italhoz illő pohárban szolgáltak fel. Nagyon jól érzetük magunkat, és biztosan ellátogatunk még erre a szép helyre. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. augusztus 23.családjával járt itt 55 Visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Nagyerdőbe. Nagyon meg voltunk ismét elégedve. Most klimatizált szobát kértünk ami nagyon jó választásnak bizonyult. Halkan üzemelő klíma van, biztosítja s szoba kívánt hőfokát. A szobánk szép és tágas volt, kényelmes volt az ágy.
Az étkezés kicsit egyhangúnak tűnt, finomak voltak az ételek, de a reggelinél hiányoltam a változatosságot. Volt olyan nap, hogy csak húskenyér szerű szalámi volt, kérdeztem a felszolgálót, közölte ma ez van. . . . . volt mellette száraz szalámi de azért nem rajongunk. A kávégép sajnos elromlott 3 napig nem tudták a javítást elvégezni, rossz híg kávészerű folyadék jött le, nem volt jó ízű. Az ételek finomak voltak sok gyümölcs változatos sütemény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom meg voltunk elégedve. A személyzet kedves udvarias és segítőkész. Jó a fekvése a hotelnek minden jól megközelíthető. A sínpálya felújítása kicsit zajos de ezt nem lehet a szálloda rovására írni. Szeretünk ide járni ha lenne egy kinti medence nagyon jó lenne kihasználnák jobban a vendégek a fürdő részt.
2016. augusztus 17.családjával járt itt 45 Már többször is voltunk a szálloda vendégei. Igen valóban látszik rajta az idő vas foga. Első éjjel a férjem mozdulatlanul aludt, mivel leszakadt alatta az ágy bár ez így nem igaz le volt szakadva, mivel egyetlen egy csavart nem találtunk meg az ágymatracot tartó lécekben. Tehát nem is volt benne.
( Mivel a férjem asztalos gondoltuk ha legközelebb jövünk hozzuk a szerszámos ládát is )
Jeleztem a recepción küldték a karbantartó szakembert aki már készülten érkezett hozott 8 db csavart és bele is csavarozta, bár még egy kettőt hozhatott volna. . . de jó lett. Azt nagyon díjazom, hogy a matracokat kicserélték ezzel jobb komfortot biztosítanak. A fürdő részleg jó a vize kiváló. Tiszta és valóban van különös szag a bejáratnál de szerintem ez a víz összetevőiből és a rossz szellőzésből fakad. ( bár több ablak be van repedve ott jobban jár a levegő )
A biliárd asztal használhatatlan. . . . . a bútorok valóban kopottak. De a szoba asszonyok takarítanak és próbálják a lehetőségekhez mérten tisztán tartani a szállodát. Az ételek kitűnőek az elhelyezkedés jó, mi minden alkalommal megpróbáltuk jól érezni magunkat és ez sikerült is. Voltunk szemben a Béke szállóban is összehasonlíthatatlan, de az itteni
ár és a Béke árai között is nagy a különbség. Én eljövök legközelebb is szerényebb pénztárcájú családoknak ajánlom, voltam más hotelben is ott az étel is rossz volt a személyzet mogorva és személyes értésnek vette ha szerettünk volna valami, sőt olyan költségeket számoltak fel ami az ajánlatukban nem is szerepelt. Összefoglalva jó lenne ha a szálloda tulajdonosai felújításokat végeznének több elégedett vendéggel lennének gazdagabbak.
2016. augusztus 17.családjával járt itt 55 Nagyon jó döntés volt, hogy ismételten a Béke Hotelben szálltunk meg a családommal. Nagyon tetszik, hogy kényelmesek a szobák tiszták a fürdőszoba mindennel fel van szerelve. Jó illat és tisztaság fogadott bennünket. Nagyon finom és ízléses, több fogásból álló étel volt a reggelinél ill. a vacsoránál is.
Most a parkoló felől kaptunk szobát, csendesebb volt mint az utca felőli. Nagyon szeretem, hogy a fürdő a szobából fürdőköntösben is megközelíthető, egy nap többször is igénybe vehető. A személyzet kedves udvarias, és segítőkész. Remélem még eljutok ebbe a szállodába, Mindenkinek csak ajánlani tudom !
2014. január 3.családjával járt itt 55 A " Benevár étterem " történetem van vele kapcsolatban. Annak idején most már több mint 26 éve Mátraházán voltunk nászúton, akkor bukkantunk rá erre az étteremre. Már akkor is vonzó volt a kínálat és elérhető árakon szolgálták fel az ételeket. Szerintem ez most is elmondható, de itt jegyeznék meg valamit Akik akkor 1986-ban kiszolgáltak azok az emberek ma is ott dolgoznak !
! ! Ez a mai világban hihetetlen ugye pedig így van, aki nem hiszi járjon utána. Azóta ha utunk arra visz soha nem kerüljük el ezt az éttermet. Szinte ismerősként üdvözlik a visszatérő vendéget, tudják mit szeretünk és ha a család valamelyik tagja éppen nincs ott velünk érdeklődnek utána. Úgy gondolom ez egy nagyon fontos megközelítése a vendéglátásnak mert az ott dolgozók törődnek a vendégekkel azzal, hogy jó szájízzel távozzanak és vissza is térjenek legközelebb. Az én kedvencem a párizsiszűz érme hasábkrumplival ( amit ott pucolnak az asszonyok nem mirelit ) vegyes friss savanyúsággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom télen nyáron hóesésben napsütésben ! Sok szép emlékem van :) Az éttermet körül vevő erdős táj maga a csoda :)ha lemegyünk az ösvényen ilyen szépséges fákkal találkozhatunk egy szépen kiépített sétáló útvonalon oldalán patak csörgedez, húzz túracipőt és irány a MÁTRA
2013. december 27.családjával járt itt 55 Évek óta töltjük itt a nyári szabadságunkat. Nagyon szeretjük Debrecen városát és a környéken elhelyezkedő látványosságokat. Jó kiinduló pont bármilyen kirándulás megszervezéséhez. Jó a levegő szép a környezet, bár az idén a munkagépek kicsit hangosak voltak, de bízzunk benne még szebbé varázsolják a környéket.
A szálloda szép és nagyon figyelmes a személyzet. Már ismerősként üdvözölnek bennünket. Finomak az ételek az idén a gombaleves volt az az ételek közül ami a legjobb minősítést érdemel. Életemben nem ettem ilyen finomat. Volt némi rossz tapasztalatom is a vendégekkel kapcsolatban ezt rögzítettem a szálloda vendégkönyvében ez ott olvasható, erről a szálloda nem tehet, de úgy éreztem a teljes körű értékeléshez ez is hozzá tartozik. Összességében nagyon szeretünk ide járni pihenni ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ár és értékarányban mindenki talál számára megfelelő szállást! A személyzetnek köszönöm a munkáját és remélem-2014-ben is ott nyaralhatok a gyönyörű város szívében a Hotel Nagyerdőben.