2016. október 10.barátokkal járt itt 45 A kilátás mindent visz az étterem teraszáról. A mi szobánkra is rátették a panoráma felárat,ami szerintem nem volt szép dolog,mert,ha kinéztem,csak egy földkupacot láttam. A reggeli választék tökéletes,ez a vacsora választékról nem mondható el. (ár-érték arányról beszélek! ).
A minőségre ebben az esetben azt szoktam mondani,,nagymama koromban nem fogok rá emlékezni! ". Az a plusz hiányzott csak,ami egy ilyen drága szállodánál kötelező! A szoba ,fürdőszoba gyönyörű,kifogástalan. Ami nagyon rányomta a bélyegét a hosszú hétvégére,hogy a jacuzzi vize első este nagyon forró volt,a következő estén olyan hideg,hogy élvezhetetlen volt! A belső meleg vizes medence sem elég meleg ücsörögni. Az úszómedence(kipróbáltam! ) kifogástalan lett volna,ha a klór nem marja szét a szemem. (Kérdésemre a válasz,,tegnap nagyon sokan voltak és még nem forgott át a vegyszer! )Kértem és kaptam kölcsön úszószemüveget,így már az is rendben volt.
2016. szeptember 25.barátokkal járt itt 45 Tegnap jöttünk haza. Csajos hétvége volt. Ami kiváló volt,tibeti hang tál masszázs,az úszómedence,ahol volt,hogy egyedül úsztam. A kilátás(amiért fizetni kellett,de legalább nem volt vita! Voltam olyan szállodában,ahol a porta attól volt hangos,hogy ki miért nem kapott panorámás szobát! ).
A fürdőköntös kaukció egy ,,négy csillagtól"valóban zavaró,de gondolom, ez azok miatt a rendkívül intelligens vendégek miatt van,akiknek van pénzük hétvégi kikapcsolódásra,viszont nincs pénzük fürdőköpenyre,mert hazaviszik emlékbe! A reggeli bőséges,a vacsorára nagymama koromban nem fogok emlékezni,de nem szakácsversenyre jöttünk,ezt én még mindig jobban szeretem,mint a ,,makettezést"! Jó a wellness(ott nagyon kedves barátságos személyzet! ). Az ágy kényelmes! ! ! A porta segítőkész,de nem nagyon mosolygós! Az a hülye vendég meg olyan,hogy szereti,ha többet mosolyognak rá. Viszont a part gyönyörű, a Balaton még szeptemberben is az,én biztos visszamegyek még! Ha másért nem,a tibeti hangtál miatt biztos!
2016. augusztus 8.barátokkal járt itt 55 . . . . . hogy ő ilyet nem tud. A világ egyik legszebb helyén,az egyik legaranyosabb pincérrel (Gábor),az egyik legjobb étel,amit utoljára evett,nem a makettezős,művészkedős,hanem,bőséges,nagyon finom,jó hangulatban,csodálatos környezetben,szíves látással-vendégül látással,akkor hazajön és mindenkinek elmeséli,hogy ide el kell menni!
! ! ! Mikor lesz már végre jövő nyár? ? ? ? . . . nos akkor az ember lánya(vendéglátósként! )irigykedik,hogy ő ilyet nem tud. . . . . de igyekszik!
2016. július 8.a párjával járt itt 55 Nászúton voltunk! (előre szólok,elfogult leszek! ) Nagyon udvarias fogadtatás a recepción. Nagyon szép szoba. Gyönyörű környezet. Kedves,udvarias felszolgálás. (nem a hátra tett kezű,karót nyelt,mert attól lábrázást kapok. )Kényelmes,nagy méretű kinti medence. Az időjárás is velünk ünnepelt,állandóan a teraszon ettünk,másokkal ellentétben,akik valamiért állandóan bent.
. . Én ilyen gyönyörű ,,díszlet" előtt még éltemben nem reggeliztem és vacsoráztam. Nagyon megijedtem,mert elolvastam indulás előtt a hozzászólásokat a szállodához egy-két ilyen portálon. . . Hát egy picit aggódtam. Ami igaz,ez nem egy több ezer négyzetméteres wellnesszel dicsekedő kastélyszálló. Az is igaz,hogy egy-két apróbb javítani való apróság(picit szorult a fürdőszoba ajtó a 2003-asban! )még előfordul. Az is igaz,hogy aki rántott húsra és egyszerűbb magyaros ételekre vágyik. . . nos, az ezt a helyet messze kerülje el! Nagyon ,,művészkedő", ételek,nekem ez az egy nem jött be,de ez az én hagyományos ízlésemet minősíti. A férjem első este mondta,,na itt meghízni nem fogunk". Ezt leszámítva,aki nyugalomra,békére vágyik a világ! ! egyik legszebb helyén,az bátran induljon el pihenni,madárcsicsergést hallgatni,sétálni,fürdeni. . . Mi még biztosan jövünk,ha máskor nem,házassági évfordulót ünnepelni. Köszönjük!
2016. április 5.családjával járt itt 55 Már nem tudtunk a két anyukának mit kitalálni. Olyat kerestem(találtam)ahol kényelmesen át lehet menni a fürdőbe. Ahol a londíner kedvesen fogad és rohan a kártyával,hogy be tudjak parkolni a zárt parkolóba. Barátságos fogadtatás a portán. Figyelembe vették,hogy idős emberrel érkezem,a földszinti 1-es és 2-es szobát kaptuk,közel mindenhez.
A svédasztalok reggelinél és vacsoránál is folyamatosan töltve. Vasárnap reggel elfogyott a barna kenyér,az sok embernek hiányzott,nem csak nekem. A welness kitűnő,kevesen voltak,mindenki inkább odaát a fürdőben volt. A legnagyobb dicséret,mutasson nekem valaki ma még egy szállodát,ahol nincs bál vagy rendezvény és két egymást követő este is élő,azaz ÉLŐ zene volt a vacsoránál! Mi nagyon jól éreztük magunkat és szerencsére a két Édesanya is.
2016. március 1.barátokkal járt itt 55 Már harmadszor jártunk itt,mindig ugyanazért. Meghívott vendégek voltunk farsangi bálra. Mindig mosolyogva fogadnak,semmi nem probléma,mindent megoldanak. A svédasztal választék a három csillagnak megfelelő. Nagymama koromban nem fogok emlékezni,hogy mit ettem,de megfelelő. (mindig rájövök,hogy ez a sajt nélküli szálloda,mert az nincs).
A szobák kicsit retrók,de tiszták. . . És amikor az embert a párnán pici cukor és egy idézet fogadja és amikor az ember azt hiszi,hogy elhagyta(közben a barátai szobájában felejtette)a szobakártyát,és azt hiszi,hogy majd a portán leszedik a fejét és súlyos ezreket fog fizetni és mosolyogva mondják,hogy semmi gond,akkor már az a negyedik csillag nem is hiányzik annyira. . . . Szóval ár-érték arány rendben! Még valami. . . ahol a személyzet évek óta nem változik nagyon,ott rendben van a ,,főnökség" is. . .
2015. december 27., kollégákkal járt itt 45 Nem ismertem,úgy ajánlották. . . . A személyzet vendéglátós szemmel is kifogástalan volt,barátságos,közvetlen még az idősödő,néha egy picit a ,,határon" túllépő úriemberrel is nagyon kiválóan bánó,ügyesen leszerelő,kedves pincérlányok. Mindent megtettek,hogy visszatérjünk. Az ételek megfelelő adagokban,frissen elkészítve,jó ízvilággal.
Egy ici-pici hiba:kérdeztem,milyen pezsgő van? Mondták,milyen van. A Hungáriát én vettem észre a hűtőben. . . azt ittam volna inkább. . . . De majd máskor. . . Jó volt,jó szívvel ajánlom. (Mellesleg én is vittem a maradékot a másnapi ebédre. . . )
2015. november 24.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebédelni mentünk. Nekünk szerencsénk volt,egy nagyon ügyes,lelkes pincért kaptunk. Finom volt a rosé,jó volt a mézes-mandulás pisztráng,nagyon-nagyon bőséges adagok. Ár-érték arányban megfelelő volt,nem csalódtunk. Egy próbát mindenképpen megér,a lelkes fiatalember mindent megtett,hogy jó szívvel távozzunk. Nem tudok rosszat írni. . .
Nagyon kedves fogadtatás,előbb érkeztünk,kész volt a szobánk és meg is kaptuk. Szép tiszta,kényelmes,kedves,udvarias,előre köszönő szoba asszonyok. Szép a környezet,a barlangot mindenkinek receptre felírnám. Jól fel kell öltözni,a pléd amit adnak kevés. Mi kettőt kértünk és kaptunk.
Merem mondani,hogy Magyarországon még ilyen bőséges,hibátlan svédasztal terítéssel nem találkoztam. Akinek itt valami hiányzik,hát. . . . vendéglátósként próbáltam hibát találni,nem sikerült. Viszont a probléma,a medence vizének a hőmérséklete. Az egyik nagyon meleg(termál víz meleg)a másik,ami a kinti medencével,,összeér",az sajnos hideg volt arra,hogy az ember csak dagonyázzon. Hallottam,mindenki panaszkodott. Kérdeztem a portán,mondták,hogy rajta vannak a probléma magoldásán. Ha sikerül,akkor én megkockáztatnám a négy és fél csillagot! A gyerek medence külön térben,nem zavaróan működik.
2015. november 24.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kedves fogadtatás,kényelmes,szép szobák. Mi azt hittük félpanzió,kedves-cserfes wellness kislány csodálkozása után,megtudtuk,hogy ebédet is kapunk. Bőséges svédasztal(reggel-este). A wellness vize,hangulata,nagysága a szálloda méretéhez képest megfelelő. Minden arról szólt,hogy jól érezzük magunkat. Ééééés. . .
jól éreztük,biztosan visszamegyünk. (a konditerem a legmodernebb gépekkel felszerelt,torna ruhát vigyetek! ! ! )Mindenki mindig mosolyog,nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek!