2016. november 4.gyerekekkel járt itt 45 Kisunokámmal /5 éves/ jártam a napokban a Kolping Hotelben. Miután a cél az volt,hogy a gyerek jól érezze magát, ez meg is történt. Köszönjük a sok programot,ötletes játékokat,a gyerekbarát berendezéseket. . . . stb. Szinte tökéletesnek mondanám egy kivételével-viszont ez valamennyi anyuka ,apuka véleménye volt a körletemben,és azt gondolom ezen valahogyan változtatni kellene.
Amikor a gyerekek a belső csúzdán lejönnek,mindegyikünknek égnek állt a haja és örültünk ,ha megúszta ép bőrrel. A barátnőm unokája nem volt ilyen szerencsés ugy bevágta a fejét,hogy sokáig nem fog csúzdázni. A másik a lábát verte be nagyon. Én csodálkozom,hogy nem történt komolyabb baleset. Egyszerűen érthetetlen számomra,hogy a csuzda nekimegy! ! ! ! ! egy betonfalnak! ! ! Ugyanakor oldalt valami korlát be van szivaccsal vonva ,aminek nincs értelme,semmi köze a csúzdához. Én igyekeztem lebeszélni a gyereket a csúzdázásról,ami pedig nagy élmény számukra. Remélem mire legközelebb megyünk kitalálnak valami balesetmentesebb megoldást,mert egyébként nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk visszajárni. Köszönettel