2016. június 24.családjával járt itt 45 Az elején nem volt gond. Előre lefoglalt asztalunkhoz egyből leülhettünk. A kiválasztott ételeket hamar megkaptuk és kiválóak voltak. Ezután valahogy láthatatlanok lettünk. Férjem integetett is a felszolgáló nőnek, de nem vett rólunk tudomást. Közben mindenki fizetett, de mi csak ültünk az üres étteremben az üres asztal mellett.
Senki nem jött oda, így aztán desszert nélkül távoztunk. Unokám 16 éves szülinapját ünnepeltük, felemásra sikeredett. Sajnálom, mert nem először jártunk itt és eddig kedvencem volt.
2016. május 4.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A város szélén,csendes helyen a főút mellett, de nem messze a belvárostól található, ahol sok érdekes, történelmi, és szép látnivaló van. A szálloda minden igényt kielégít. Gyógyvíz, uszoda és szaunavilág. A csúszdán életemben először csúsztam két emelet magasról. (60 éves vagyok). A Ság hegy felfedezése mindent megért.
A kráter belsejében szinte azt vártam, hogy a dinoszauruszok megjelenjenek. A tudnivalókról az ismertető táblák mindent elmondanak. Itt ünnepeltük a házassági évfordulónkat. A Személyzet gondoskodott róla, hogy meghatódjak! Beszerezték a rózsát és pezsgőt is felszolgáltak. Azt ételek minősége jó volt, az utánpótlás is jókor jött. Az edzőtáborozó focisták étkezését is jól megoldották, az ott pihenő vendégeket ez nem zavarta. Mindenkinek ajánlom, aki aktívan akar pihenni.