2021. augusztus 16.barátokkal járt itt 25 A szobába pókháló, a szőnyeg piszkos, mint amit soha nem porszívóznak. A recepció unottan megjegyzéseket tesz, amikor a csomag szerinti kedvezményeket igénybe kívántuk venni. Nincs egységes öltözködése a személyzetnek, az étkezőből a konyhába belátva az alkalmazott csupasz kézzel tette ki a felvágottakat a sajtokat a tálcára, kézmosás nem volt.
A fürdőszoba kritikán aluli, felpúposodott pvc burkolat. Az egykori nívós szálloda ma már nem nyújtja az elvárható élményt.
2020. augusztus 10.barátokkal járt itt 55Minden szempontból kiváló volt, a nyári nyitás után kb. két héttel voltunk a szállodában, számomra hibátlan, bármikor visszamennék. Mindenhol ki volt téve kézfertőtlenítő, a felszólálók is védőfelszerelésben voltak. Az étteremben plexi védőfal mögül szolgáltak ki. Az ételek finomak voltak, és a választék is megfelelő volt.
2019. szeptember 15.egyedül járt itt 25 Ha szereted az óriáspókokat, itt a helyed. Ha tiszta szobában szeretnél megpihenni, inkább másik szállást keress. A pókinvázió nem kifejezetten a takarítók hibája, ráférne az épületre egy nagyobb karbantartás, legalább a réseket kellene megszüntetni a nyílászáróknál.
(mondanom sem kell, hogy régiek, akár csere is ráférne, de nyilván akkor már drágább lenne a szállás) Érkezésemkor 3/4 órát kellett várnom a szobámra (nemcsak nekem, más is vendég is várt), kárpótlásul fogyaszthattam a minibárból. Sovány vígasz,mert felborították a program tervemet. Semmiképp sem érdemel 3*-os besorolást, legfeljebb 2-t. Nem ajánlom senkinek, bár így is teltházas volt hétvégén a szálloda, igaz, magyar vendégekkel, akik olcsó szállást szeretnének jó helyen.
2017. szeptember 24.egyedül járt itt 45 Az étterem hangulatos, jó helyen van és nem drága.
Az étel rendkívül ízletes, szép a tálalás, de az adag szerintem alig
haladja meg a kötelezően előírt mércét.
A kiszolgálás gyors, a pincérek udvariasak. Igaz, a forró teaviz egy része a tálcán volt, mire megkaptam.
Az abrosz foltos volt, erre jobban kellene figyelni.
Fentiek miatt azért bárkinek ajánlom, aki sietve szeretne egy jót enni.
2016. március 12. járt itt 25 Nem volt szerencsém megtapasztalni a Wellamarin szolgáltatását, már a foglalásnál csalódást okoztak
Egy ajándékutalványt vásároltam, azt szerettem volna beváltani, a meghatározott feltételek mellett. Az első –általam megjelölt időpontra azt jelezték, teltházas a szálloda – amit természetesen megértettem és elfogadtam.
Megjelöltem másik időpontot, amit szintén nem igazoltak vissza, hanem azt kérték, jelöljek meg másik időpontot. Ezt már nem tudtam elfogadni, hiszen a 98 szobából nem hiszem, hgoy 06. 15-ig már minden kétágyas szoba le volt foglalva 03. 08-án. Nyilván azt szerették volna, hogy hétköznap vegyem igénybe, mert egy kedvezményes utalványról volt szól. Ezt már nem tudtam elfogadni. Szerencsémre az utalvány értékesítője visszautalta a z általam kifizetett összeget, de soha többet nem vagyok kívánicsi a Wellamarinra és nem ajánlom senkinek.
2016. január 12.egyedül járt itt 25 Már harmadszor mentem a Ramadába, mert korábban mindig jól éreztem magam, és szívesen mentem újra. A vacsora egyenértékű volt egy közönséges hétköznapi üzemi étkezdével. (marhapörkölt gépi tarhonyával, lecsós szelet, paradicsom leves, hogy néhány példát említsek) A reggeli azonban bőséges volt, mindent igényt kielégítő.
A szoba nem volt kitakarítva, a tálca poros volt, amin a poharak voltak, valamint az asztali lámpa talpa is. Az ágy mellett használt papír zsebkendő, a kuka mellett sós mogyoró darab. Össze sem lehet hasonlítani a valóban ****-os siófoki Hotel Azúrral, vagy az egri Hotel Eger Park szállodával, a herceghalmi Abacussal. Véleményem szerint legalább 1 *-ot el kellene venni a szállodától, mert sokat veszített színvonalából. Egy 4*-os szállodában nem szólni kell a pincérnek, ha szeretnénk inni, hanem magától odajön az asztalhoz, hogy kiszolgáljon. Nem volt minibár, egy régi "doboz" televízió van a szobában, minimális csatornával.
2015. szeptember 2.barátokkal járt itt 45Kifejezetten a gluténmentes ételek miatt választottuk a Pata Negrát. A hely kellemes, a pincérek kedvesek, udvariasak. Az étel mennyisége kicsi ,ennélfogva drága is. Ami meglepő volt, hogy bár valóban vannak gluténmentes ételek, azonban bagett csak egyféle volt, ami természetesen lisztből készült. Szívesen ajánlom,bár véleményem szerint nagyon drága.
2015. július 12.egyedül járt itt 45Rendkívül jó helyen van a hotel, minden könnyen elérhető. A személyzet kedves, udvarias, mindenhol tisztaság volt. Az ételek nem ízlettek,és csak üveges innivalót szolgáltak fel, sem csapolt sör nem volt, de limonádét sem kérhettem, pedig a hozzávalók a reggelinél rendelkezésre álltak.
Pihenésre megfelelő, szívesen ajánlom, de étkezni máshol érdemes.
2015. május 18.egyedül járt itt 45 Hétvégi pihenés céljából utaztam Siófokra. A szálloda közvetlenül a Balaton partján van, csodás környezetben. A személyzet kedves és segítőkész volt, egyetlen dolog volt meglepő számomra, hogy a vacsoránál meg sem kérdezték, hogy szeretnék-e italt fogyasztani, csak kihoztak egy kancsó vizet.
Lehet, hogy ennek az volt az oka, hogy épp akkor esküvő volt a szállodában, ami nyilván elég bevételt jelent, és a szálloda éppen kis számú vendégeinek igénye már nem volt fontos.
2015. január 2.barátokkal járt itt 35 A kazán meghibásodása miatt az éttermet ott tartózkodásunk 3 napja alatt sem sikerült befűteni. A tulajdonos nem tett semmilyen lépést annak érdekében, hogy valamilyen kiegészítő fűtést beüzemeljen (manapság már lehet kölcsönözni is elektromos vagy PB gázzal működő fűtőtesteket).
Természetesen a vendégek többsége panaszkodott emiatt, volt, ahol még meleg víz sem volt. A szobában a matrac puha volt és nyikorgott, egyszer sem tudtam jól aludni. Már más szállodában is voltam 3*-os standard szobában, de egyik sem volt ilyen kényelmetlen. A negatív bevezető után a szilveszteri progamcsomag tetszett, hiszen a szálloda szolgáltatásain felül volt csoki-kostólás, Pezsgőház látogatás kóstolással, valamint a szilveszteri műsor is tetszett, kivéve, hogy este 8-9 óra között nem volt semmilyen zene. Az étkezés megfelelő volt, de a mennyiség nem mindig volt elegendő, ahhoz képest, hogy teltház volt. Többeknek nem jutott pl. édesség, ekkor kihozták az előző napról megmaradt kókusz kockát. Összegezve, a negatív élmények miatt én nem ajánlom senkinek, bár tény, hogy ezek nem mindennapos problémák. Sportolásra egyébként kimondottan ajánlott a hely, van fallabda, konditerem, viszonylag nagy uszoda, ahonnan csodás volt a kilátás a havas fákra.