2023. szeptember 5.a párjával járt itt 35 Negatívumok :
A reggelihez adott gyümölcslé vizzel erősen hígított
A bárba a pincér olyan mint a mesekezdés : hol volt, hol nem volt. Vacsorához rendeltün 2 Radlert ( citromos sör ) helyette tonikkal nyakonöntött csapolt sört kaptunk 3360 Ft-ért, a reklamáció után végre azt kaptuk, amit kértünk 2500 Ft.
Vaárnap reggel 6:47-kor tűzriadó volt, mint kiderült "rendszer hiba" , és a tűzvédelmi utasítások hiányos betartásával . Pl: tűzoltókhoz a jelzés nem ment be, és nem is lettek értesítve, a liftek és minden elektromos berendezés működött, nem a "vészáramkörök" A vendégek fele kószált a folyosón nem hagyta el az épületet, amit senki nem is ellenőrzött. Hűtő nem hűtött,
Tv csatorna váltáskor a feliret zavaró módo eltüntethetetlenül ott maradt. Információk nem lettek aktualizálva
Pozitívum :
Szoba tiszta, személyzet udvarias, a takarító személyzet segítőkész. A sültek finomak ízletesek, ételekkel gondoltak a gyerekekre.
2023. június 13.a párjával járt itt 45 Jó: személyzet zömében segítőkész. A svédasztalos reggelinél többféle (4 féle ) rostos lé volt, több kávé automata üzemelt az ellátás érdekében. A pincérek a kiürült meleg ételt gyorsan feltöltötték, de a hideggel ( sajtok szalámik ) alig foglalkoztak. Nem tetszett : edények egy része mosatlan ( tányér, kés ) 3 tányért vettem elő mire találtam rendesen elmosogatottat.
Első nap kértem rostos meggylét vacsorához, a tetején tempózott valami fehér, a pincérnek szóvá tettem, mire még 2 pincér kellett ahhoz, hogy eldöntsék kapok másikat. . . ( lehet ugyanazt hozták, csak lekanalazták a tetejét. A tojás rántotta félig sült, és ropogott benne a tojás héj. A nagy medence épp karbantartás alatt volt.
2020. október 12.a párjával járt itt 25 A 4 csillagból 2-t a törökök felejthettek is :( A szoba kicsi, és eléggé lepusztult. Kispárna nem volt, műanyag sötétítő függöny foltos, más 4 csillagosokkal szemben semmi előre csomagolt odakészített szappan, és egyéb tisztálkodó szerek, sem vízforraló, vagy a szokásos teafilterek, cipő húzó kanál stb. . .
A medence alján homok, a jakuzzi csak sokadik kérésre indult, és az is csak fél üzemben. A Szauna rész viszont egészen barátságos volt. Az étteremben az árak kicsit magasak, de a személyzet segítőkész és szimpatikus. Az általam kóstolt ennivaló finom volt. A kávé a presszó részben sem volt igazán jó, így azt a faluban ittunk inkább.
2019. április 3., kollégákkal járt itt 25A szoba pici, régi, nekem rusztikusnak ható, az 1970 -es évek előtti sugallatú bútorokkal, nem tűnt nagyon tisztának. A reggeli bőséges svédasztalos, és sok választhatő meleg étellel, ami pozitív. Jü, hogy a belvárosban van, egy pincegarázzsal. az egyirányú utcák némi hátrányt jelentenek, de a parkolás ettől függetlenül jó. Pozitív, hogy a szobába vízforraló teafilter 3in1 kávé bekészítve.
2019. április 3., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tiszta tágas szobák, az étkezés tényleg kiváló, ízletes svédasztalos ételek, bőséges választékkal. A szálloda belül szép, ízléses, a személyzet segítőkész. A wellness részleg nagyon széleskörű, bár kicsit labirintus jellegű. A megküzelítás, és parkolási lehetőség ami talán némi negatívumot jelenthet : parkolás az utcán, én aránylag messze 100 - 150 méterre tudtam parkolni.
2019. április 1.a párjával járt itt 55A külső környezet éa a kastély kontraszt nagyon éles ( romatelep - gyönyörűen parkosított szállás )A parkolás zárt szép körülmények között. Tiszta szoba, távirányítható redőnnyel. Étel felhozatal bőséges és finom , széles igényeket kielégít. A szállás és a körülmény nagyon jó, a személyzet segítőkész. Hátrány : a 4 yakuzzi egyike sem ment, a finn szauna első nap hideg volt.
2019. április 1.a párjával járt itt 25A hirdetés alapján szép és jó, de mikor el akartuk a szállást foglalni a francia ágy helyett 2 különálló ágyas szobát akartak adni. A Wellness részleg kb 500 méterre. Alagútrendszeres megközelítést hirdetnek, de az alagút az épülettől kb 20-30 méter szabadban. . . Hát hűvös időben nem vállaltuk be. A szállás mindentől távol egy keskeny utca végén.
2019. április 1.a párjával járt itt 25 Személyzet segítőkész. A szállás katasztrófa : poros asztal, 140 cm-es franciaágyra 160 cm-es matrac rátéve, csúszkált össze vissza. A matrac alatt nejlon matracvédő ami csörög mint állat. A szállás és Wellness részleg között vagy udvaron, vagy hideg folyosón lehetett eljutni.
A kaja felhozatal közepes, de minősége kifogásolható, pl: hideg rántott sajt, keserűre égetett hús.