2015. augusztus 27.a párjával járt itt 15 Csak a tények. 1. Dunakiliti az "előttem a mező, mögöttem a táj" környék, azaz különösebb egyéb szórakozási lehetőség nincs. A szálloda ezzel szemben játszóteres, gyerekmedencés, játéksarkos, ugyanakkor a televízión egyetlen gyerekadó sincs. Magyar is csak kettő volt, a két szörnyű kereskedelmi adó.
Úgyhogy az esti programok vacsora után redukálva. 2. Már ha kapsz vacsorát. . . A szegényes kínálat (ami van, egyébként nem rossz)ha elfogy, például a csirke, utána nincs pótlás. Hihi. . . 3. A személyzet kedves, lelkes, képzetlen. Több alkalommal nem volt evőeszköz, tányér a vacsoránál kikészítve, kérésre hoztak. Van olyan felszolgáló, aki nem tud különbséget tenni capuccino és melange közt. . . 4. A wellness rész annyira koszos, hogy pókcsalád lakott a belső medence termének üvegfalán. A kinti medence vicc. 5. A szoba terasza megragadt madárürülékkel volt gazdagon díszítve. A szoba koszos volt, a szekrény felső polcán otthagyott övet is találtunk, s már az is poros volt. 6. A fittness-terem röhej. Minden gép szervizre szorul. A Kettler elliptikus trainer csaknem szétesik, a négyoldalú gép funkciói közül alig használható valamelyik, alapvető eszközök (fekpad, római pad, egykezes, kétkezes súlyzók), stb. hiányoznak. A négy csillag magasan túlértékelt, soha többet ide, komoly összegért sem. végig érződött, hogy a menedzsment nem szeret költeni semmire. Jó volt távozni.