2022. december 29.gyerekekkel járt itt 15 Szerettem volna ebédet, nem hűtött üdítőt, kávét, capuccinot, süteményt, szendvicset fogyasztani a családdal. A hölgy mondta, hogy a meleg étel 10-15 perc, egyébként persze, ok. Fizettem, vártunk. Várunk, semmi. Előbb utóbb megkérdeztem, hogy megkaphatnánk az üdítőt? Nem, egyben mindent.
Megérkezett a két főétel ( 2100 Ft/ adag, egy -egy ikeas üveg cukortartóban szervirozva) és egy capuccino. Egy hideg üdítő, amit az ovis gyerek nem annyira tudott inni. Némi idő múlva újra megpróbáltam megszerezni az üdítőket, a szendvicset, sütit. Nem, majd hozzák. Majd jött egy hölgy, hogy mi hiányzik? Egyeztetés, várakozás. Semmi. Majd egy úr, hogy mi hiányzik. Egyeztetés. Hozta a rendelés végét, az üdítő hideg volt , így megkértem, hozzon nem hideget, ahogy megbeszéltük, (decemberben), a kávé kihűlt. Szóval ajánlom a helyet, ha valaki ikeas cukortartóból szeret ebédet enni, szívesen vár közben hosszan az innivalóra, közben nézi, ahogy kihűlik a capuccino és általában szereti, ha random sorrendben, sok várakozással hozzák a rendelést.