2015. december 23.a párjával járt itt 55 Sokadszorra jövünk ide megünnepelni a házassági évfordulónkat. A szálloda hangulata, stílusa nagyon megtetszett már az első alakalommal, ezért is térünk ide vissza ebben az időszakban.
Annak ellenére, hogy céges rendezvényekkel egy időben töltünk itt el egy hétvégét, egyáltalán nem zavar a hangosabb szórakozás, mert az elszállásolás során a szálloda ügyel arra, hogy olyan szintre adjon szobát, ahol az évzáró bulizók nem jutnak fel, így még a folyosóról sem szűrődik fel zaj egyik napszakban sem. A személyzet minden részlegen rendkívül előzékeny, kedves, udvarias, magasan képzett, csak annyira vannak jelen, amennyire szükséges, ugyanakkor minden tekintetben készségesek. Jó értelemben kényeztetik a vendégeket. Az étteremben az ételek ízesek, el tudnék képzelni bátrabb szószos, zaftos ételválasztékot is, de mindig találtam remek, kiváló étkeket. Megfigyeltem, hogy az idő nem látszik a szállodán, minden szinten maradéktalanul fenntartják a színvonalat, nem kopott a szőnyeg, nem hullik a csempe, kifogástalan a wellness részleg, működnek a berendezések, tisztaság van mindenütt. Kellemes hely,kifejezetten gyermekzaj nélküli ebben az időszakban, jó érzéssel ajánlom ismerőseimnek is minden alkalommal, ha ilyen feltöltődésre vágynak.