2016. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55A legnehezebb az volt, hogy választani tudjunk a rengeteg érdekes fogás közül, amiket mind nagyon gusztusosan tálaltak. Az árak nagyon korrektek, az adagok hatalmasak, a kiszolgálás pedig első osztályú volt. Az ételek íze mesés :)!
Valóban gyönyörű a környezet, nagyon hangulatos maga az étterem is, de én elsősorban az ételek minőségét és a kiszolgálást emelném ki.
2014. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 55 Az apartman meglepően tágas és jól felszerelt volt, és természetesen tökéletesen tiszta, ráadásul közvetlenül a belváros közepén helyezkedik el. A vendéglátó házaspár rendkívül kedves volt, több meglepetéssel is kedveskedtek, például belvárosi parkolóbérlettel és kedvezményekre jogosító kuponfüzettel.
Apró dolog, de nagyon jól jött az esős időben, hogy minden korosztály számára találtunk dvd-ket is.
2014. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 55 Kisgyerekkel látogattam először ide. A pincérnő türelmesen, segítőkészen kivárta, amíg végigkérdezzük a fél étlapot, aztán hozta is az ételt öt percen belül. Olyan közvetlen és kedves volt, mintha sok éve törzsvendégek lennénk. Az étel mennyisége, minősége tökéletes volt, az étterem rendkívül hangulatos.
Másnap is vissza kellett jönnünk ide, az egyik étterem-részben található trófeák és a személyzet kedvessége, természetessége annyira lenyűgözte a kisfiamat (és engem is).
2013. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 15 Két egymást követő látogatás alapján írok véleményt az étteremről.
Az étel valóban finom, és tényleg nagyon nagyok az adagok, de a következő kifogásokat azért szeretném felsorolni:
- _minden felszolgáló pofákat vágva, kelletlenül dolgozik
- a terítők, poharak koszosak
- rengeteget kell várni, amire egyáltalán valaki odajön a vendéghez (akkor is, amikor kisgyerekkel voltam)
- az étlapot lehetetlen volt elolvasni, mert valószínűleg elázott, és amikor másikat kértem, a felszolgáló hölgy szinte az asztalra hajította
- az első alkalommal ötven percet vártunk a megrendelt ételre, a második alkalommal fel is álltunk és máshová mentünk, mert a megrendelt ital sem érkezett meg negyed órán belül
- a felszolgálók az étteremben esznek és isznak, ami egyébként nem lenne zavaró, csak furcsa, ha nem a saját kiszolgálásuk lenne az elsődleges
- koszos, büdös vízzel mostak fel, _miközben_ a megrendelt ételt fogyasztottuk, közben a személyzet többi tagja a terem egyik végéből a másikba kiabálva kommentálta a víz szagát és származási helyét.