2016. június 23.a párjával járt itt 45 2016. júniusában 3 napot töltöttünk ebben a szállodában. A hotel Hévíz egyik központba vezető utcájában, nagyon jó helyen helyezkedik el. Kis sétával megközelíthető a városka központja szép látnivalóival és a Tófürdő is. A hotel előtt van a "Dottó" városnéző kisvonat megállója, amellyel megtekinthető Hévíz és az Egregyi-szőlővidékig lehet vele kijutni.
A recepció személyzete udvarias, segítőkész, nagy helyismerettel rendelkező. Bejelentkezésünkkor tájékoztattak a szállodai tudnivalókról és -kérésünkre- a hévízi látnivalókról, programokról. Minden információval és térképpel is elláttak,segítettek bennünket. Mi egy I. emeleti, erkélyes, sarok szobát kaptunk amely világos, csendes,tiszta, barátságos és kényelmes volt. Berendezése átlagos, de kényelmes. A szoba színe harmonizált a bútorok és sötétítőfüggöny színeivel. A fürdőszoba szépen felújított, tetszetős. Az étterem tiszta, az igényeknek megfelelő nagyságú a felszolgálók kedvesek és udvariasak voltak. Az ételek választéka közepes, magyaros jellegűek, de nekem fűszerszegények. (A gyümölcslevesből hiányzott a fahéj és szegfűszeg íze, a pörkölt zaftjából a vöröshagyma és a só stb. ) A reggelinél hiányoltam a friss zöldségeket. (A szálloda vendégei között sok a külföldi, lehet, hogy ő ízlésüknek a kevésbé fűszerezett étkek megfelelőek! ! ! ) A wellness részleg kisméretű, tiszta, az igényeket kielégíti. A régi lift használatkor nagyon furcsa hangokat ad. A szálloda kertje kissé gondozatlan. Hiányoznak a szép virágok is. A hotelnak saját parkolója van, amelyet a hotel vendégei térítés ellenében vehetnek igénybe. Számomra meglepő volt, hogy a szállodába kutya is bevihető! A szomszéd szobában lévő kutya jelenléte nem volt zavaró. Jól éreztük magunkat! ! ! ! !
2016. június 16.a párjával járt itt 55 Május végén -egy akciós utazási lehetőséggel- 3 napot töltöttünk ebben a szállodában. A hotel elhelyezkedése szuper. Gyönyörű, fás, csendes környezetben ,közvetlenül a Várfürdő mellett helyezkedik el. A fürdőbe a hotel bejáratával szemben egy fahídon át lehet bejutni. A szálloda 4 szintes, családias hangulatú, részben már felújított.
A nyílászárók cseréje megtörtént. Az új ablakok, bukó-nyílósak, szúnyoghálósak és redőnyösek. Mi kétágyas szoba helyett egy I. emeleti lakosztályt kaptunk, amely kényelmes, világos,csendes, a hotel parkosított udvarára néző. A berendezés kárpitja kissé kopott, gondolom a cseréje már tervezve. A fürdőszobában volt a WC. Hiányoltam, hogy fürdőszobában nem volt hajszárító, a recepción lehetett kérni. Az étterem a földszinten található. Az ételek választéka közepes, a 3 * nak megfelelő, de ízletesek és mennyiségileg is megfelelőek. Zöldség, gyümölcs mindig volt. Reggelinél hiányoltam, hogy nem volt kávé, csak nescafé. (A pressó-pultnál lehetett vásárolni). A hotelben mindenütt tisztaság volt. A személyzet udvarias, segítőkész és kedves volt. A hotel vendégei számára ingyenes parkolási lehetőség van az udvarban. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszatérünk még.
2016. május 17.a párjával járt itt 45 2016. januárjában töltöttünk 3 napot ebben a 4 *-os wellness szállodában. A szálloda vonzereje: Budapesthez való közelsége (a januári időjárás miatt), Ráckeve romantikus hangulatú városkája, a szálloda szép fekvése, családias hangulata, felnőttbaráttá alakítása, wellness-és konditerem részleggel rendelkező, és a kedvező akciós ajánlata.
Komoly szempont volt az ár-érték arány. Az Árpád-híd lábánál található, nagyon jól megközelíthető hotelt a Duna parttól csak egy út választja el. A parkolás a hotel saját, ingyenes parkolójában biztosított. Megérkezésünkkor a recepción udvarias, kedves személyzet fogadott. A bejelentkezés és a szoba elfoglalása pillanatok alatt megtörtént. A földszinti szobánk kicsi volt, de kényelmes, csendes, tiszta, csodaszép kilátással a Dunára és Ráckevére. Sajnos egy helyiségben volt a fürdőszoba és a wc is. A fürdőszobában nem volt fűtés, amit -kérésünk ellenére- ott tartózkodásunk ideje alatt sem javítottak meg. Az étterem hangulatos, szép, tiszta az ételek választéka közepes de ízletes. A reform- és a házias étkek mellett gyümölcsök és zöldségek is bőségesen találhatóak voltak a pultokon. A pincérek udvariasak, figyelmesek voltak. A wellness részlegen a római kori hangulat megteremtésével és felidézésével, a szaunákban különböző szeánszokkal "felöntésekkel" és többfajta masszázs lehetőségével kápráztatták el az idelátogató vendégeket. Kiemelkedő volt a szaunamesternő felkészültsége, kedvessége. Szabadidőben még igénybe vehetőek voltak a hotel kondigépei és a medencéje is. Nekem a medence vize hűvös volt, így a fürdőzést kihagytam. A tél miatt az udvar és külső medence használaton kívül maradtak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki csendes pihenésre vágyik. Amennyiben lehetőségünk lesz ismét felkeressük ezt a szállodát.
2016. május 17.a párjával járt itt 45 2016. Májusában 3 napot töltöttünk el a szállodában. A hotel kiválasztásakor a Nagyerdei -zöldövezeti- fekvés, a jó közlekedés és az érték- árarány megfelelősége volt a szempont. A villamos megálló közelsége miatt jó kiindulópont a cívis város teljes felfedezéséhez. A szálloda kívülről: a kb.
hatvanas években épült panel-épületek nem túl fantáziadús képét mutatja. Előtte a parkosított terület szépen gondozott, a mai igénynek megfelelő szép magnóliafákkal, rózsabokrokkal került beültetésre. A hotel recepcióján kedves, udvarias fogadtatásban volt részünk. Térképekkel, információkkal elláttak. A szálloda által szervezett ingyenes idegenvezető által vezetett városnéző túráról is tájékoztattak. A második emeleti szobánk tágas, világos, tiszta, kényelmes volt. A bútorzata a 3 * megfelelő. A fürdőszoba összbenyomását nagyban rontotta a zuhanyfüggöny kopottsága, elszíneződése,koszosnak tűnése. A nagy erkélyen székek és szárító is volt. Az étterem- és az asztalokon a terítők tisztasága megfelelő volt. A személyzet udvarias. az ételek választéka közepes, az ízek finomak voltak. A wellness részleget nem vettük igénybe, a szállodában töltött idő rövidsége miatt. Fotózás miatt felmentem a nyolcadik emeleti folyosóra. Itt az ablakok már veszélyesek, rosszul zárnak, szét száradtak, felújításra szorulnak. Pozitívum, hogy a hotelnek ingyenes, zárt parkolója van. Elégedettek voltunk, azt kaptuk amit vártunk, szép 3 szép napot töltöttük Debrecenben. Ha lehetőségünk lesz egy újabb debreceni kirándulásra ismét itt szállunk meg.