2017. május 25.gyerekekkel járt itt 552017. május 21-24-ig jártunk a szállóban unokámmal és férjemmel. Nagyon szép helyen fekszik. A szálloda szép tiszta. Reggeli bőséges svédasztal Személyzet nagyon kedves. Gyönyörű a kilátás. Hajduszoboszlóra is elmentünk, a barlangfürdőbe.A környéken sok barlang található. Sajnos a Hermann Ottó Múzeum nem volt nyitva.
2017. március 22.gyerekekkel járt itt 452 éjszakát töltöttünk a szállodában. Személyzet nagyon kedves segítőkész. . Bőséges reggeli és vacsora van. Szoba nagyon kényelmes, nagy erkéllyel és madárkák hangjára ébredünk. Most voltunk ott negyedszer. Gyönyörű időt fogtunk ki. Asztalitenisz és billiárd is van. Valószínű, hogy megyünk még. Sajna a masszázs kimaradt, mert a hölgy lebetegedett. Mindenkinek ajánlom.
2017. március 1.a párjával járt itt 55Vasárnap voltunk a Lukácsban a férjemmel. Nagyon könnyű a megközelítése. A villamos pont ott áll meg. Vasárnap délelőtt még kedvezményes belépő is van. Szuperek a medencék. A szép napsütésben a kinti medencéket is élvezni lehet. Nagyon sok a törzsvendég. Sajnos a zsíros kenyér elfogyott a büfében. Mindenkinek ajánlom.
2016. december 1.barátokkal járt itt 55 Hazafelé megnéztük a múzeumot. Pedig kedden zárva van és mégigis beengedtek minket. Nagyon sok érdekes dolgot láttunk. Még a raktárat is megnézhettük. Nagyon kedves volt a személyzet. Ráadásul férjem ebben a szakmában dolgozik, így volt idegenvezetőnk is. Iskolásoknak gyakran tartanak foglalkozásokat, előadásokat.
Így játszva megtanulhatják az út és hídépítést. Mindenkinek nagyon ajánlom.
2016. december 1.barátokkal járt itt 45Könnyen megközelíthető. Személyzet nagyon segítőkész. A szoba szép, kényelmes. Medence a hotelben. Kinti medence is van. Vizitorna is van. Petőfi szülőházát és a Közúti Múzeumot érdemes megnézni. Bőséges svédasztali reggelit kapunk. Sőt még megkérdezik, hogy kérünk-e még tükörtojást. Egyből 9-et kaptunk. Lehet sétálni a városban.
2016. november 26.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Novemberben voltunk itt unokánkkal. Nagyon szép, kényelmes szobánk volt. Nagy erkéllyel. Bőséges svédasztalos reggeli volt. Fürdő a közelben. Vizimanót ki se tudtuk csalni belőle. Még nekem is kellett csúszdázni. Személyzet nagyon kedves, segítőkész. Mindenkinek ajánlom. Van egy Közlekedési és technikai múzeum. A kedvünkért kinyitották. Nagyon érdekes volt.
2016. október 21.a párjával járt itt 452016. 10.16-18-ig töltöttünk 3 napot a hotelben. A kuponhoz fürdőbelépőt is kaptunk. Személyzet kedves, segítőkész. A termálfürdő közel van. Bőséges svédasztalos reggeli volt. Vacsira lehet menüt választani. Szép csendes helyen van. Már harmadszor jártunk ott, de majd még megyünk. Mindenkinek ajánlom.
2016. szeptember 21.gyerekekkel járt itt 55 Szeptemberben 3 szép napot töltöttünk ott. Nagyon szép helyen van. Már harmadszor voltunk, de majd még megyünk. Már tözsvendégek leszünk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Választékos a svédasztalos reggeli. Kuponhoz még lövészet is tartozott. Szántódra el lehet menni és onnan komppal Tihanyba. Így elmegy egy egész nap.
A szálloda medencéje nagyon kellemes. Nincs nagy tömeg. Unokánk nagyon jól érezte magát.
2016. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 552016. júliusában töltöttünk 1 hetet a régi úttörőtáborban gyerekeimmel és unokáimmal. Kb 35 éve jártunk már ott. Nagyon csendes környezet. Faház kényelmes. Jó időt fogtunk ki. A környékén sok látnivaló van. A gondnokok nagyon kedvesek, segítőkészek. Ajánlom mindenkinek. Az ember újra éli gyerekkorát. Kár, hogy a benti bolt már nem működik. Pedig nagyon sok vendég volt.
2016. július 12. járt itt 452016. 07. 10-12-ig jártunk ott a férjemmel. Szép környezet. A szálló gyógyfürdője kellemes, nyugis. Pont a legnagyobb hőségben voltunk. Így csak délelőtt és este lehetett sétálni a városban. Szobák kényelmesek. Étkezész csak egyszer vettük igénybe. Én csak gyerek adagot kértem, de az is kifogott rajtam.
Árak tűrhetőek. Ajánlom mindenkinek.