2017. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Többször jártunk már itt, és mindig nagyon elégedettek voltunk. A gyógyvizes medencék szuperek, más ötcsillagos szállodában nincs is Budapesten gyógyvíz. A Wellnes-fittnes részleg is remek. Mindenütt nagy tisztaság van. SZépek a szobák, kedvesek az itt dolgozók. Remek az étterem, a reggeli pazar! !
Az ár-érték arány a budapesti ötcsillagos hotelek között messze a legkorrektebb! Köszönjük szépen!
2017. augusztus 23.egyedül járt itt 45 Gyönyörűen felújították a szobák egyrészét, mi is egy ilyen gyöngyszemet kaptunk. A személyzet nagyon kedves,gyors, udvarias az még az ötcsillagos magyarországi hotelelknél sem általános. Az épületetről, az elhelyezkedésről nem lehet írni, azt látni kell! Csodálatos! ! Az executiv ellátás jó, de ennél színvonalassabb is van, ráadásulalacsonyabb áron a fővárosban.
A szauna és a hozzá tartozó pihenő új és kényelmes, a fittnes részleg színvonalasan felszerelt. Felejthetetlen kikapcsolódás volt!
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 25 Tavaly voltunk itt először. Nagyon sokat vártunk az ételre . 3 asztaltársaság is távozott ezalatt a kb. 1 óra alatt, mert nem volt türelmük/idejük kivárni amíg kiszolgálják őket. Mi kitartóak voltunk. A padok kényelmetlenek, a személyzet fásult, és cseppet sem kedves. Az étel átlagos. (A hamburger tényleg marhahúsból készült,de kevés fűszerrel, a sav.
ubi és a sült bacon , lilanagyma viszont remek ötlet! ! ! ! )
Idén is adtunk egy esélyt a helynek. Az idei csapat udvariasabb. A kiszolgálás viszont valószínűleg azért gyorsabb,mert alig van vendég! ! ( Rajtunk kívül -főszezonban, este 7-és 8 óra között- 2 asztalnál ültek. )
A Balaton parti elhelyezkedés sokat dob a hangulaton, a kikötő és a víz látványa szép! A gondot az jelentette, hogy a hambi és a sült burgonya is hideg volt! ! ! ( az étlap szerint azért kell várni, mert frissen készül minden! ) Azzal indokolták -amikor udvariasan szóvá tettük-, hogy amúgy is meleg van! ! ! A mosdók tisztasága hagy kívánni valót maga után, a poharak foltosak voltak.
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 35 Már nem először jártunk az étteremben. Sajnos a májgombóvleves nem volt kellően forró, de ízletesen készítették el. A bécsi szelet borjúból készül, itt sertésből van, rendben: de akkor rántott szelet és nem bécsi. Nem is ez baj vele, hanem, hogy száraz és ízetlen. A hasábburgonya érezhetően porból készült.
A másik ételnél amit választottunk : a csirke szuper, jól fűszerezett és omlós, de túl sok a 2 hatalmas szelet, ellenben a köret kevés hozzá. Nagy kár, mert úgy éreztük romlott a színvonal. A kiszolgálás gyors, precíz és az itt dolgozók kedvessége, udvariassága példa értékű! ! !