2020. szeptember 13.a párjával járt itt 55Sokszor jártunk a zuglói trófea grillben, és jövő szombaton is oda készülünk. Szeretem a látványt, és a hétvégi különlegességek különösen vonzóak a számomra: libamáj pástétom, sushi, békacomb, stb. A pincérek udvariasak, figyelmesek, a szülinapi köszöntések és a kis torta-figyelmesség jó érzéssel tölt el. Az étterem hangulata kiváló.
2020. szeptember 13.a párjával járt itt 55 2020. szeptember 11-13. a párommal jártunk a csodálatos kis városban, Gyulán. A Hotel Komlóban foglaltunk 3 nap 2 éjszakát félpanzióval. A létező legjobb véleményünk van mindenről. A szálloda modern, remek, mediterrán hangulatban felújítva, építve. A szobánk elegáns, jó minőségű bútorokkal, berendezési tárgyakkal felszerelve.
A mosdó+zuhany tágas, nagyon szép. Minden mindennel harmóniában van. A lámpák elkápráztattak. Az étterem nagyon kellemes, kényelmes, a vacsorához szóló élő zene fokozta a romantikus hangulatot. A reggeli és a vacsora is svédasztalos, amit imádtunk. Életem legfinomabb szarvas pörköltjét itt ettem. A személyzet kedves, udvarias. Mindenütt tisztaság, rend. Csodálatos élmény volt, köszönjük!