2019. június 29.egyedül járt itt 45 Többször jártam itt, igaz hogy nem változik semmi, de pár napos kikapcsolódáshoz teljesen megfelel. A szoba egyszerű, van légkondi a hőség ellen, és szerencsére szúnyogháló a vérszívók ellen. Amit hiányolok, hogy nem ürítik naponta a szemetest. A legjobb, hogy bármikor átsétálhatok a fürdőbe egy kellemes fás campingterületen keresztül.
A gyógymedence számomra egyetlen hátránya, hogy csak a forró vizű medencén keresztül lehet bejutni a komfortos hőmérsékletűbe, nincs saját bejárata. Egyébként jó nagy terület sok pihenő ággyal, a gyerekmedence is kellemes. Kár hogy az árnyékoló nem az egész fölött van, ezeken a hőségriadós napokon elkelne. Most pont belefutottam abba, hogy gyerekcsoport érkezett, ilyenkor mondjuk élvezhetetlen.
2019. március 8.gyerekekkel járt itt 25 A szállodáról összességében negatív véleménxünk alakult ki. Ár-érték arányban meglehetősen drága. A szolgáltatások gyengék. Apartmanban szálltunk meg amiben kifejezetten hideg volt február leghidegebb hétvégéjén, ráadásul a szobában mindenhol járólap volt de egy tenyérnyi szőnyeg sem.
A tévében egyetlen csatornát sem lehetett fogni és a recepción történt bejelentés után sem történt semmi változás. A helyi medence tisztasága kifogásolható volt, az étteremben az ételek gyors kifogyása után sokat kellett várni míg újra töltötték - ha volt türelmünk hogy pl. főtt tojáshoz fél óra kellett. A csomagban igért fürdőbelépő átadásánál a recepciós hölgy közölte hogy hozzáírják a számlánkhoz. Miután ez ellen tiltakoztam, a számla végösszegébe végül 9640 ft többlet éttermi fogyasztást "csempésztek" bele. Reklamalásomra elismerték hogy tévedés történt, de az összeget még 12 nap elteltével se kaptam vissza. Én nem ajanlom senkinek, jó nagy csalódás volt, keveset tett hozzá hogy a hotel elhelyezkedése kedvező volt.
2018. július 17.gyerekekkel járt itt 45 A kinti medencék nagyon kellemesek, de a wellness bárja most sem volt nyitva mint tavaly, pedig a kiírt nyitvatartási idő alapján sokan keresték volna. A gyerekmedence elbírna egy élményelemet, ahogy a játszószobákra is ráférne némi fejlesztés, még faliképek sincsenek ami kicsit feldobná.
Egyébként jól éreztük magunkat, készségesek voltak a gyerekágy megoldásnál, a kinti játszótéren jót játszottunk. Az ételek finomak, bár jó lenne pár különlegesebb ételt, desszertet is bevezetni.
2017. október 17.gyerekekkel járt itt 45 Összességében jó, a Nagyerdő közepében kellemes hely. Kár hogy az étterem kialakításánál nem használták ki ezt a csodás adottságát és az alagsorba tették, pedig mennyivel kellemesebb lenne terasszal és kilátással! Az étel, a lakosztály és a személyzet kifogástalan volt.
A játszószobának lehetne hossszabb nyitva tartása, az jó hogy az élményfürdő nyitás előtt is használható. A bejárat megközelítése kissé bonyolult a parkolón keresztül, mert nincs róla tájékoztató tábla.
2017. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 45 Éppen 1 évvel ezelőtt voltunk először,azóta nem változott a liftprobléma. Jó és kellemes a környezet, de a hotel nem kiemelkedő. A vacsora lehetne bővebb választékú, az erkélyen a pókhálók nincsenek leszedve ezért nem bizalomkeltő a kiülés, a gyerekpancsolóban ugyanaz a klóros víz van mint az élménymedencében, mert egybe folyik.
A szellőzés nem jól megoldott, pont a babamedencénél van nyitható ablak. Ezektől eltekintve kényelmes, de kisgyerekkel inkább másikat keresünk.