2019. szeptember 19.barátokkal járt itt 55Kedves, figyelmes kiszolgálás, finom és bőséges ételválaszték. Ar/érték arányban is kiválo
Biztos, hogy megyünk még.
Bátran ajánlom!
2019. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 5 napra érkeztünk két gyerekkel (11 éves és 2 éves) Szép környezet, kedves személyzet és nagyon jó programok. Már-már túl aktív is volt a nyaralás, rengeteg program volt, és a wellness rész is nagyon szuper, mindkét gyerek nagyon élvezte. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. Ha valami gond volt (pl.
a mi szobánkban a hajszárító nem működött), azonnal intézkedtek. Finomak voltak az ételek is. Mi biztos, hogy visszajövünk még.
Oxigén Family Hotel válasza
Kedves irnok!
Köszönjük visszajelzését, vendégeink véleménye kiemelten fontos számunkra.
Nagy örömmel olvasom, hogy jól érezték magukat noszvaji szállodánkban, elégedettek voltak a gyerek-, és felnőttprogramok kínálatával, Zen Spa családi wellness birodalmunkkal és az egyéb szabadidős szórakozási lehetőségekkel is.
Sok szeretettel látjuk máskor is családjával!
2019. november 11., Oxigén Family Hotel, vendégkapcsolati manager
2019. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45 Nagy várakozás előzte meg a látogatásunkat. Két gyerekkel érkeztünk, előzetesen foglaltunk is. Kiderült, hogy a hely egyben valamely szálló reggeliztetője is, így svédasztalos reggeli is lehetett volna (elég horror áron). Így maradtunk a kávé, croissan kombinációnál. A személyzet kissé tanácstalan és tapasztalatlan, az volt az érzésem, hogy nem nagyon tudnak minket hova tenni.
Kedvesek voltak, de kb. középiskolás diáklány szintjén. A robot. . . hát ő is kedves:) De ennél picit többet vártunk a helytől. A croissant és a kávé alapvetően finom volt. Ettől függetlenül egyszer érdemes ellátogatni. Valószínű, hogy ha nagyobb a tömeg, a robotok is jobban érvényesülnek. Így, hogy egymagunk voltunk, nem volt akkora élmény, de ez nyilván nem a hely hibája.
2019. augusztus 18.a párjával járt itt 55Véletlenül találtuk ezt az éttermet. Nagyon finomak voltak az ételek és gyorsan el is készült. Nem hasonlított a thai gyorsetterem lánc eteleire. Nekünk jobban bejott.
2019. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 45Nagyon finom sütik és fagyi. Árban is megfizethető kategória. A kiszolgálás is kedves volt, bár nap végére kicsit elfogyott a lendület.
2019. augusztus 12.a párjával járt itt 55Véletlenül tévedtünk be. Nagyon kedves volt a fogadtatás, kérdéseinkre szívesen válaszoltak. Az italok bár elsőre szokatlanok, de nagyon finomak voltak.
2019. március 25.a párjával járt itt 55 Ünnepi alkalom volt,h itt ebédeltünk,mert mind 2 gyereket le tudtuk adni,erre kerestünk egy különleges helyet. Az étterem nagyon hangulatos,a belső tér abszolút autentikus és barátságos. Az ételek nagyon finomak voltak! A kiszolgálásban egy picivel több kedvességet vártam a helytől. Nem voltak barátságtalanok,inkább talán visszafogottak és távolságtartók.
De mindent egybevetve jól éreztük magunkat és egy fantasztikus ebédet kaptunk
2018. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 55 Hármasban - egy másfél évessel - vacsoráztunk. A kiszolgálás gyors és kedves volt, segítőkészek voltak a felszogálók, az ételek pedig nagyon finomak. Külön jó, hogy van játszósarok, sok játékkal, ill az udvaron játszótér. A kerthelyiség hangulatos, ill. az étterem belső is nagyon szép.
Az étlap kicsit újulhatna, mivel már többször jártunk, így szívesen látnánk új ételeket is az étlapon az állandó kínálatban.
2018. június 25.gyerekekkel járt itt 55Nagyon hangulatos helyen található,a belső kialakítás is nagyon hangulatos,a pincérek figyelmesek,az ételek nagyon finomak voltak.
Van gyereksarok,sok játékkal,abszolút családbarát.
Érdemes előre foglalni,ott jártunkkor (szombat ebédidő) teltház volt.
2018. április 29.gyerekekkel járt itt 15 Vasárnap délután szerettünk volna hamburgerezni 3an. Leültünk,10percig senki oda nem jött (ez mondjuk már korábban is előfordult,de akkor tele volt a hely,túlléptünk rajta,most viszont nem volt tele,sőt. . . ). Odamentem a hamburger pulthoz étlapért,ha már voltak olyan kedvesek,hogy lesz*rják a jelenlétünket.
A pultból közölték velünk,hogy enni nem tudunk mert kifogytak,és személyzet sincs,jöjjünk vissza egy óra múlva. Bementünk,hogy akkor egy óra múlva jönnénk és szeretnénk asztalt. Flegmán,nagy nehezen felírtak minket,de közölték,hogy nem tudják garantálni,hogy lesz konyha és lesz étel. . . Olyan érzésünk volt,hogy inkább ne is menjünk,mert nem látnak szívesen. Kicsit el vannak szállva. Nem tudom,hogy az étel miatt-e,mert azt nem kóstoltuk,ezek után máshol ettünk és ezután sem fogunk itt enni,a kiszolgálásnál abszolút érezni,hogy max a legszükségesebb kommunikáció megy,barátságosságnak,kedvességnek nyoma sincs. Többször voltunk itt,de mindig csak üdítőt ittunk,a kiszolgálás minden alkalommal hagyott kívánni valót maga után.