2019. június 17.családjával járt itt 15Két ihatatlan, cukor ízű "limonádé" és egy csapolt Dreher Classic 1600 Ft. Flegma pincér. Ótvar, lehúzós hely. Gyulán ettől csak jobb van. Kerüld el, ha jót akarsz!
2018. július 10.családjával járt itt 15Hihetetlenül túlárazott hely. Az ételek nem érik el a kifőzdei minőséget, az ár viszont indokolatlanul borsos. Pécsen harmadáron ettem sokkal jobbat. Amúgy meg át is vernek. Rizottót kaptam nem rizottó rizsből. Ez biztos, értek hozzá. Ha Pécsen jársz, ezt a lehúzós szinvonaltalan helyet messzire kerüld!
2017. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 15 Soha, de tényleg soha eddigi életem során nem jártam ilyen borzalom helyen. Az ételek olcsó alapanyagokból kotyvasztott moslékok, normál éttermi áron. Tehát drágán. A hely sivár és piszkos. A kiszolgálás udvariatlan, sőt bunkó. Semmilyen kártyát nem fogadnak el. Magyarország nyugati határán egy valódi zimmerferi.
Én, kis naiv, azt hittem, hogy ilyen már nincs. És mégis. A kóla pohárban szervirozott teszkógazdaságos fekete lötty, persze kokakólaként eladva. Mindez a kőfejtővel egy telken belül, annak nevét bitorolva. Emberek, ha istent ismertek, messze kerüljétek el ezt a földi poklot! Illetve, ha valaki szereti húsz méteres kederkötéllel a bandzsidzsampingot a tíz méteres szakadékban, annak ez is be fog jönni.
2017. július 14.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Olcsó alapanyagokból készült egyszerű, nem túl jó ételek. Az árak viszont nincsenek ezzel összhangban. Akik felmagasztalták ezt a helyet, hol járhattak eddig?
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 35 Először voltam itt, ha korábban nem áradoznak ismerőseim a helyről, tehát prekoncepció nélkül érkezem, az első benyomásom lehetett volna kedvezőbb is. A bejárat a lógó kapuszárnnyal nem igazán vendégcsalogató. Ezen lehetne még dolgozni! Belépve a pincébe, már a bejáratnál egy kissé izgatott úr fogad (tulaj?
), s kérdi, hogy be vagyunk-e jelentkezve. Válaszunk nemleges, következmény: esetleg egy óra múlva. Kissé éhesen, és nem kevésbé csalódottan, lógó orral kullogunk kifelé, mikor utánunk kurjant az imént még elutasító úr, hogy mégis menjünk vissza, hiszen még csak fél egy van, a foglalások meg csak kettőre szólnak, másfél óránál meg nem néz ki többet belőlünk. Leültetett minket valami pótasztal félénél, aminek - bár ez ellentmond a fizikának - minden lába billegett. Már hozta is a fatáblák közé zárt étlapot. A választék számunkra elégséges volt, egyébként sem szeretem az olyan étlapokat, amik felérnek egy egész délutáni olvasmánnyal. Említettem, hogy az étlapot fatáblák fogják közre, ez biztos középkori hangulatot idéz, maga az étlap nyelvezete is régieskedő, és ez a historizálás látszik mindenen. Kardok, zászlók, címerek, otthonka fílinges öltözet, kerámia pohár, fakanál, fatányér, meg ilyenek. Látszik az igyekezet, az összhatás mégis szegényes, és végképp nem idézi meg a középkort. A pincérünk, - aki akár főnyeremény is lehetne, mivel minden erőlködés nélkül adja a búsképű lovagot - gyenge eresztés. Komor, kedvetlen, ellenszenves. Az étekre sokat kell várni. Kezdek aggódni a másfél óra miatt. Megérkezik. Brutálisan sok. És finom. Nincs gasztronómiai extázis, de jó ez. A maradékhoz hoz a pincér dobozkát, ez jó. Még a vacsora is kijött belőle. A számla nem durva, bár csak később vettem észre a belefoglalt szervizdíjat, így a borravalót indokolatlannak érzem, amit a pincér készségesen elfogadott. Így jár az, aki nem olvas bele a számlába. Tanulópénz. Összefoglalva: egyik legszebb épített történelmi emlékünk tövében elfogyasztott bumfordian historizáló környezetben sikerült elfogyasztani egy nem felejthetetlen, bár nem rossz ebédet. A középkort számomra leginkább az idézte meg, hogy semmiféle kártyával nem lehetett fizetni. Állítólag nem működik a fránya terminál. Még jó, hogy volt nálam készpénz. Nem mindig szokott. A kézzel evés, és az emiatt kihozott citromkarikás kézmosóvíz viszont mindent visz. A gyerekeknél mindenképp. A fejlődés reményében azért ajánlom!
2016. július 15.gyerekekkel járt itt 25Olcsó, mirelit alapanyagokból összedobott vacak étkek. Éhenhalás ellen megteszi. Ár-érték arányban csak jobbak vannak ezen a nem túl nagy településen is. Az élőzene varázsa vitt be ide egyik este. Megbántam. Nem szabad támogatni az ilyen rablóbandákat! Tanuljatok más hibájából, ne támogassátok anyagilag! [moderálva - a szerk. ]