2021. július 20.családjával járt itt 15 A neve miatt választotta a párom, mert szereti a country stílust, de ez nagyon messze van attól. Pár fénykép a falon, de semmi country zene és egyéb ehhez a stílushoz illő kellék nem volt. Asztalt foglaltunk és a 38 fokos melegben sikerült az asztalunkat pont a napra tenni. Egy órát vártunk az ételre, mire kihozták.
A pincérek egyáltalán
nem kedvesek, nyeglék, nem étterembe valók. Az adagok nagyon kicsik, de viszont jó drágák Négy személyre átlagos ételek, semmi extra, plusz pár üdítő 27 ezer Ft. A fizetéskor a számlát megmutatta a pincér, de miután kifizettem elvitte magával. Hiába szóltam utána láttam, hogy gyorsan kidobta a kukába. Furcsának tartom ezt a viselkedést. Tovább nem bonyolódtam bele ebbe a dologba, hanem inkább távozunk és soha többet nem jövünk ide vissza. Másnak sem ajánlom ezt az éttermet! Megjegyzem elég sokat járunk étterembe, de ilyet még sehol nem tapasztaltam.