2019. március 25.a párjával járt itt 55 4 nap 3 éjszakát töltöttünk el 2018 december 15-től. A szállodában a kényelmes szobák zárt parkoló a tisztaság a személyzet kedvessége a gyönyörű panoráma a wellness részleg tágassága(szerintem telt ház volt de mégsem volt zsúfoltság. . . ) bőséges reggeli vacsora minden makszimális pontot érdemel!
Mindegy hogy pároknak vagy családnak gyermekekkel tökéletes úti cél,javaslom mindenkinek!
2018. január 31.a párjával járt itt 55 4 napot töltöttünk itt. A szálloda és a szoba kényelmes, kellemes a légkör, otthonos terek jellemzik. Az egész épület és környéke tiszta és rendezett. A wellness részleg kiváló, a medencéhez hozzák az innivalót a mosolygós pincér lányok! A személyzet kedves, figyelmes!
Az étterem mindenképp élen jár(élő zenés vacsora) a választékos minőségi ételek italok és profi személyzet felvonultatásában! Maximálisan meg voltunk elégedve! Ebben a rohanó világban igazán ritkaságszámba menő a hotel,reméljük még lesz alkalom a viszontlátásra!