2016. szeptember 19.családjával járt itt 55 Hosszú idő után, nemrég újra jártam a XVIII. kerületi Kakas étteremben. Ismét tökéletesnek ítéltem mindent. Fantasztikus a konyha, az étlap mindíg őjdonságokkal teli, de a klasszikus ételeknek is maradt hely. A felszolgálók rendkívül kedvesek és figyelmesek. Figyelembe véve a hely történetét, melyet a kezdetektől volt szerencsém ismerni, tapaszatlni.
. . , őgy kell fogalmazzak ez az étterem páratlan Budapesten. Hátrányként csak egy dolgot lehet talán említeni, mégpedig; hogy a minőségnek ára van. Nem a legdrágább hely ugyan a városban, de a kínálat mellett az árak is színvonalasak. Magam és családom részéről, köszönjük, hogy ismét ott lehetünk ! ! !
2016. augusztus 18. járt itt 45 A személyzet renkívül kedves, segítőkész. A szobák tiszták, szépek, de az ágyak matracai, valamint a párnák túlságosan puhák. (emiatt gerinc-nyak fájdalmak előfordultak másoknál is). A welnes nagyszerű lehetőségeket kínál, azonban azok igénybevétele esetenként nehézkes.
A szaunavilág külün voucher igénybevételével történik, de az igénylésére csak a recepciónál van lehetőség. A fürdőbe bejutás a gyakorlatban csak 1-2 átjárókapun lehetséges (személyzet hiánya), de az is néha nehézkes, mert ezeket a pontokat használják a külső vendégek is, illetve sokszor információként, pénztárként stb. . . működik, mely feltartja a szállóvendégeket. A beléptető karórának itt nincs jelentősége, mert nemcsak külön kapu nem áll rendelkezésre, de a leolvasót is pult alatt rejtegetik. (ez érthetetlen) A csúszdák gyermekes családoknak ideálisak, gyermekünk is nagyon jól érezte magát, azonban azok működése szakaszos, ez viszont kellemetlen. Több alkalommal és más vendégeknek is feltűnt a welnes részlegek szellőztetésének hiányossága. A légtérhez (m3) viszonyítva a vízből kipárolgó clór koncentrációja néha olyan magas hogy ki kellett menni levegőzni, mert az már marta az orr nyálkahártyáját. Szerencsére többségében ez a szint még viselhető volt. Szálodai tartózkodásunk (6 nap) alatt, mindösszesen egy alkalommal volt élő zene a vendégek szórakoztatására, ezt keveseltük! ! ! Az étterem bútorzata több kívánni valót is hagyott maga után. A székek foltosak - piszkosak voltak. A reggeli választéka valóban bőséges, és a rántottát kivéve minden igényt kielégít, az viszont egyetlen egy napon sem sikerült.