2014. november 25.barátokkal járt itt 55 Barátainkkal junius hóban jártunk itt 4 éjszaka 5 nap félpanzióval, nagyon jó áron. A fogadtatás családias, udvarias és kellemes volt. Meglepetés volt számunkra, hogy napi 4 fizikó terápiás kezelést TB alapon igénybe vehettünk. A gyógyvíz kiváló, a kinti medence bővülhetne további medencékkel, wellnes részleggel.
Parkja nagy és nagyon szép. Az ételek választékosak hazai ízekkel, bőségesek. A hotel a belvároshoz közel, nagyon szép helyen helyezkedik el. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is vendégei leszünk a hotelnek. Ajánlom családosoknak, nagyszülöknek egyaránt.
2014. november 6., csoporttal járt itt 55 Gyönyörű helyen, a felújított belvárosban, az országalmával szemben van az étterem. Modern, nagyon szép belső kialakítású. Naponta járok előtte, és megiszom egy kávét. Udvarias, figyelmes a kiszolgálás. 50 évvel ezelőtt érettségiztünk az ezer éves nagy multu városban.
Az élet szétszórt bennünket a szélrózsa minden irányában, még Németországból is érkezett osztálytársunk. Ebben az étteremben szerveztem meg a találkozót, panoráma a gyönyörű belvárosra. Kiváló volt a velünk való udvarias , figyelmes kiszolgálás, a feltálalt ételek mind minőségben és mennyiségben kifogástalanok, finomak és ízletesek voltak. Remek hangulatban emlékeztünk a szép diákévekre. Mindenkinek ajánlom szeretettel ezt a helyet.
2014. november 1., kollégákkal járt itt 55 Fiatal koromban ez a hely volt a város egyik legmenőbb, legelitebb étterme, úgy hívták Ős Fehérvár Étterem. Jött a rendszer-váltás és eltünt. Most egy kedves, mosolygós fiatalember Sz. Balázs üzletvezető visszahozza régi fényét és csillogását.
Remek hely, az ételek kitűnóek, a kiszolgálás kedves udvarias, gondolnak a fogyni vágyókra, a diabetes betegekre, felnőttekre és gyerekekre, ez a különlegessége, mert itt kitünő klubdélután tartható, egészséges étellel, cukormentes , gyümölcsös üdítővel. Ilyen nincs a városban, ajánlom mindenkinek, mert ragyogóan éreztem magam.
2014. február 4.gyerekekkel járt itt 55 Családommal születésnapot ünnepeltünk. Már a helyfoglalásnál tapasztaltuk a kedvességet, ahogy rákérdeztek az ünnepi terítésre,
gondoskodtak a virágoknak a vázákról. Megérkezésünkkor a pincér a hölgyeknek segített az ülésnél a szék kihúzásával. Mindenki a kedvenc ételét választotta, Nem kellett sokáig várni az elő étel és ital hamar megérkezett, utána a választott főétel.
Az adagok nagyok voltak, ízletesek, szépen díszítettek. Nagyon jól éreztük magunkat.
2014. február 4.barátokkal járt itt 45 Gyönyörű őszi napokat töltöttünk szeptemberben barátainkkal az Annabellában. Régóta ismerjük a szállodát, ezért nagy örömmel jövünk vissza. A személyzet figyelmessége, a szálloda tisztasága hozzájárult ahhoz, hogy remekül érezzük magunkat. Készséggel bocsátottak rendelkezésünkre külön helyiséget, ahol késő éjszakáig kártyáztunk.
Hangulatunkat és jó kedvünket fokozta az élőzene, valamint kiváló konyhájuk. Sajnos a szobánkban az ágy
hevedere el volt törve, rögtön új matracot hoztak,de így sem tudtam aludni, mivel a törött hevedert kellett volna cserélni. Azóta ezt a problémát biztosan megoldották, ha az egészségünk engedi, újra eljövünk.
2014. január 8.gyerekekkel járt itt 55 2013. november 24-én a családommal 12 fő itt ünnepeltük a szülinapomat. Ez a bajor étterem nagyon hangulatos, csoportok részére külön helyiséggel is rendelkező étterem. A konyhája kíváló,nemcsak bajor ételeket, hanem magyaros ételeket is kínálnak. Az adagok ízletesek, egyediek és bőségesek, az árak megfizethetőek.
A személyzet kedves, udvarias és figyelmes. Az unokáim is rendkívül jól érezték magukat. Mindnyájunk számára csodálatos nap volt.
2013. december 30.barátokkal járt itt 55 A barátainkkal rendszeresen visszajáró vendégek vagyunk. A település különleges klimája itt az Alpok alján már tüdő tisztító. A szálloda rendezett, tiszta, a személyzet barátságos, udvarias, mindenre odafigyelők. Családbarát, a gyermekeink is itt töltöttek el egy hetet az unokákkal, nagyon jól érezték magukat.
Születésnapomat ünnepeltük, a szálloda egy tortával lepett meg, nagyon jól esett a figyelmességük. A gyógyvíz felüdülést hozott a testünknek, no meg a jó kis masszás. Az étterem konyhája kiváló, változatos mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ha az anyagiak engedik, továbbra is a vendégeik leszünk.
2013. november 20.barátokkal járt itt 55 Több éve a gyönyörű tavaszban május elején itt töltünk barátainkkal, /idén 24 fő/közel egy hetet ebben a retró szállodában. Valamikor a 70-es években élte fénykorát, ami számunkra megközelíthetetlen volt, mert külföldiek üdültek benne. Nagyon szép helyen épült, nagy parkja rendezett, közvetlen a Balaton partján.
Igazi gyerekparadicsom, teljes körű kikapcsolódás gyerekeknek, szülöknek, nagyiknak egyaránt. A személyzet barátságos, udvarias, segítőkész. A konyhája kitűnő, minden igényt kielégítő. A gyönyörű város és kulturája, a Balaton szépsége felejthetetlenné teszi. Ezért járunk ide, minden és tavaszán, feltöltődni, energiát gyüjteni és teljeskörűen kikapcsolódni. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.
2013. november 20.barátokkal járt itt 55 November 11 és 16 között a barátainkkal töltöttünk 4 éjszaka 5 napot ebben a szállodában. A fogadtatás szívélyes és barátságos volt, már délben készen volt a szobánk és ebéddel vártak minket. A szoba tágas, tiszta, kényelmes ággyal. A takarító személyzet, szinte észrevétlen dolgozott, mindennap tisztaság fogadott bennünket.
Rendszeresen cserélték a törülközőket és szauna lepedőt. Az étteremben végtelen kedves és udvarias volt a személyzet, a legnagyobb kényeztetésben volt részünk. Folyamatosan kínálták az innivalókat, az ételek választéka széleskörű, minden igényt kielégítő. Gondoltak a vegetáriánusokra, cukorbetegekre, külön a gyerekekre. A fürdő tiszta, rendszeresen takarították, a gyógyvíz csodás, a welness is megfelelő, reméljük, hogy lesz pénz a bővítésére. Gyógyászati részleg kíváló. kedvesek, udvariasak az ápolók. Összességében egy igazi egészségmegörző, kényeztető programban volt részünk. Csodálatosan éreztük magunkat.