2015. április 20.családjával járt itt 25 Valószínűleg rossz időben jöttünk, vasárnap ebédre, de zavaróan sokan voltak, nagy volt a nyüzsgés, ráadásul a bejárat mellett kaptuk az előre lefoglalt asztalunkat. Hideg volt a sok ajtónyitástól, szűk volt a hely. A pincérek segítettek, nemsokára átülhettünk egy "normálisabb" asztalhoz.
Az előételt hozták 15 perc múlva, de aztán még több mint egy órát vártunk a főételre. Már kihozták a desszertet is, mikor szóltunk, hogy még nem ez következik. A főétel nagy csalódás volt. A brassói kevés, a ropogós malaccsülök egyáltalán nem volt ropogós, inkább csak megfőtt. A hozzáadott burgonya szörnyű. Az előételnek kért tatárbifsztek íztelen, a velőhöz még pluszban kaptunk egy kis zsírt is. A pirítós jó volt, csak kevés. Ezek után viszont ott hagyták a piszkos tányérokat az asztalon, és sokáig nem hozták a desszertet. Végül eluntuk, kértük a számlát, és a sajttortát hazavittük. Hangulatról egy ilyen hodályban nem beszélhetünk. Az étterem leginkább egy szocreál üzemi étkezőre emlékeztetett. Ahogy mondani szokás: kétszer jártunk itt, először és utoljára.