2019. május 5.gyerekekkel járt itt 45Már jeleztem a szerkesztésnek, hogy ez az étterem, 2008-óta, Pampuska-néven működik. Minden esetre most itt lelzem a véleményemet. Nem egy elegáns hely, de nagyon tiszta, remek étlappal és ételekkel, valamint barátságos kiszolgálással egyben. Sőt, a tálalási mód is elegáns, az adagok kielégítőek. A fizetés is lehet kp. vagy kártya, ami nincs mindenhol. Még bizonyára előfogok itt fordulni.
2018. december 10.családjával járt itt 55 Ismét egy olyan esemény, ahol a vendéglátás mellett, örömmel voltunk együtt. Az Öcsém születésnapja, pár nap különbséggel van a Hugom nevenapjától. Ráadásul, a közelgő karácsonyi ünnep miatt, mindnyájan a családdal leszünk elfoglalva, így indokolt volt ismét egy jó hangulatú együtt ebédelés.
Az telek minősége már többször ki lett próbálva, így nem csalódtunk, a hangulat meg a szokott volt. Beszélgetés, ugratás, nevetgélés. Miután kiválasztottuk a menüt, egy jót ettünk. Karalábéleves, serpenyős virsli, és az Öcsém, de mindnyájunk kedvence, mákosguba, vanilia sodóval. Ezzel köszöntünk el erre az évre, de biztosan visszatérünk még.
2018. november 19.családjával járt itt 55Már nem először teszteljük le a Tanyacsárda libaételeit, de még sohasem okozott csalódást. Most a sógornőmet láttuk vendégül, Erzsébet napja alkalmából. Remek ételek, italok voltak terítéken. Bizonyosan, nem utoljárra jártunk itt. És mint az első két kép is tanusítja,45 éve működik, és már három éve is az itteni közönség kedvence volt, de ma sem vesztett semmit a fényéből. Ezt az Öcsém is tanusította. Bátran ajánlhatjuk továbbra is mindenkinek.
2018. november 3.gyerekekkel járt itt 55 Többször voltam már Óbudai helyeken, sőt 20 éve nekem is volt itt éttermem. Sőt tavaly is itt tartottuk a kislányom és vejem születésnapját, egy másik helyen. Most is Ők választottak helyet és nem csalatkoztunk. Egy elegáns, terjedelmes, kényelmes étterembe tértünk be. Az étterem, svédasztalos jellegű, remek választékkal,kitűnő italkínálattal,és udvarias kiszolgálással.
Jól éreztük magunkat, úgy hogy valószínű előfordulunk még itt. Köszönjük, hogy meghitten, jókedvűen ünnepelhettünk.
2018. október 31.gyerekekkel járt itt 55 Ma, ismételten ezt az éttermet kell említenem. A klarinétművész fiam, másfél hónap után jött haza Amerikából, és a találkozás miatt és a vacsoraidő miatt is örömmel volt együtt a családom. Én a szokásos maceszgombóc húslevest ettem, talán már féltucatszorra, mert isteni.
Az unokám, babgulyást, mert az a kedvence, a fiamék meg brassóit, amit szintén jól csinálnak. Egy kellemes vacsora mellett, tartott élménybeszámolót. Remek este volt, amit bizonyára még fog több is követni, mert mint már többször is jeleztem, mindig jól rezzük magunkat, és az ételek is kitűnőek. Mást nem is kívánhat az ember.
2018. október 16.családjával járt itt 55 Az, hogy a barátom oda való, csak egy indok volt. A másik, hogy egy séfbarátom, a II. BBQ versenyen indult, ott Tállyán. Ráadásul it nagyon jól éreztük magunkat. Ez ugyan utólagos élmény, de azt is jelenti hogy jövőre vissza fogunk térni. A hely, családi vállalkozás, ami a kiszolgálásban is megmutatkozott, remek ételekkel vártak, és nem éttermi hanem otthonias adagokkal.
A pincében meg remek borválasztékkal. Mindent megérdemelnek, (hogy bár a hely 3*-os besorolású) de hogy minél többen megismerjék.
2018. szeptember 6.gyerekekkel járt itt 55 Úgy hozta az élet, hogy egy hónap alatt, kétszer is betértünk, ebbe a kicsiny de remek étterembe. Ilyenkor, jól esik a teraszon, de belül is van hely. Az étlapja választékos, a minősége remek, és a mennyisége is bőséges. Ezért is jöttünk másodszor is a családommal, de még bizonyosan nem utoljárra.
Ami hibának róható fel, hogy csak készpénzel lehet fizetni, és erre fel kell készülni, valamint hogy itt nincs az oldalon egy közeli, átfogó kép. De ez nem az üzlet hibája, talán ezekután pótolható?
2018. augusztus 27.barátokkal járt itt 55 Az igazság az, hogy vasárnap, a Zsidó Kultúrális hét megnyitása, a 4. Sólet fesztivállal kezdődött. A Kazinczy utca egy része, le volt zárva, a sok sóletes sátor miatt. Én a barátaimmal, tapasztalatom alapján, a Hanna udvarán ettünk, mert az volt a legjobb. Nem dicsekszem vele, hogy 33 évvel ezelőtt, ot voltam séf, mert az már történelem.
Viszont a minősége, vitathatatlan jó volt. Ezért is jelőltem be ezt az éttermet. Jövőre, ha meg lesz az 5. fesztivál, ismét megpróbáljuk, de az étterem egész évben kitűnő, és e mellett, még kóser is.
2018. július 26.gyerekekkel járt itt 45Az unokahúgom és férje, villámlátogatáson voltak itthon Londonból. A kismama, orvosi vizsgálatra jött haza. Gyorsan összerántottam a testvérét, és az apjáékat, egy kis beszélgetésre. Igazán finom kávét ittunk, bár abból a kínálatból, még választani is nehéz. A lényeg viszont, hogy kicsit együt voltunk, mielőtt visszautaztak. Már máshol is élveztem a Café Frei minőséget, mindig jó választás volt.
2018. július 24.családjával járt itt 55 Most jutottam el odáig, hogy a sok éttermi látogatásom után, egy kitűnő szállodát is megemlítsek. Pesttől mindössze 120km-re fekszik, remek helyen a Tiszához közel. Fiatal, alig 10 éves, de remekül vezetve, karbantartva és fejlesztve. Ez mind a vezetést és a személyzetet dícséri.
A vendégek többnyire magyarok, néha még egy híresség is itt pihen, de vannak külföldiek is. A képeim közül, csak a legjellemzőbbeket osztottam meg. Azt kijelenthetem, hogy bárki megpróbálja nem jár rosszul, és mi, ötödszörre is jönni fogunk! Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat.