2016. december 11.gyerekekkel járt itt 45 Immáron sokadszorra jelentkezek, miután, ez az időszak ünnepeltekkel teli. Jelen esetben a nászuram, 78. születésnapja volt az aktualitás. Miután a menye, a kisebbik lányom Csepelen lakik, találta ki a helyet. A tapasztalatom alapján, nem tudom miért nincs még fotó róla, és a fentebb jelzett 1100 feletti minősítő rangsor, sem érthető számomra.
50 szakmai évvel a hátam mögött, megtudom állapítani egy étteremről a globális véleményem. A hely ( bár nem a Hilton) de elegáns, tiszta, remekül megterítve, modern és tiszta mosdók,udvarias pincérek. Az ételek minősége is, és tálalása, mennyisége, a kívánt mértéket megütötte. Az italok is szint úgy. Az ünnepre készülve, feldíszített karácsonyfa, alatta apró kis cukorkák, amit az unokám le is meózott. A családommal jól éreztük magunkat, és bár a lakhelyünk a város másik fele, még előfordulhatunk itt is, újra.
2016. október 23.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már másodszor voltunk itt, születésnapozni. Tavaly a kisebbik lányommal, de nem tudott mindenki részt venni. Most szerencsésen összejött. Semmit nem csalódtunk,azt kaptuk amire számítottunk.Bizonyára még elő fogunk itt fordulni. Ajánlani tudom mindenkinek.(Pici negatívum, hogy nincs kártyaleolvasó terminál!)
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 45 A lányom születésnapján kerültünk ide, előre tervezve,hogy megnézzük. A környék,nem annyira frekventált, úgy hogy kerestük, de a reklámtábla útbaigazított. A miliő, hamisítatlan hangulatot sugallt, nem is volt csalódás. Az ételek jók voltak,és a hargitai ásványvíz is remek ízű volt. Persze, bor is volt hozzá.
Egyszóval, merem ajánlani azoknak, aki egy csendesebb helyen, nem a Michlen-csillagot keresik!
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35 Születésnapra mentünk, de nagyon szerény volt a választék. Főleg a desszertekből. A kiszolgálás jó volt, de mint a Trófea lánc törzsvendége, ezt találtam a leggyengébbnek. Mióta Trófea éttermek vannak, mindet meglátogattam, mint pl. az Újbudát, Mexikói utat,Óbudát,de a választék és minőség miatt, az első kettőben fordultam meg a legtöbbször.
Volt,hogy csak a családdal,(6-7 fő,de volt hogy a barátaimmal,kollégáimmal,egy egy karácsonyi partira, 20-22 fővel. Sohasem csalódtam.
2016. június 28.családjával járt itt 45 A szakmámnál fogva, és mint valaha kóser éttermet vezető,kritikus szemmel néztem körbe és kóstoltam a választékot. Minden elismerésem a szervezésért,kivitelezésért és a minőségért. A kritikámban nem játszott közre,hogy a konyha egyik séfje,egy volt tanítványom,aki előtte nem ismerte ezeket az ételeket.
Egyszerűen büszke voltam,hogy megértem. Mindenkinek ajánlom,aki szereti a zsidó konyhát,vagy csak kíváncsi rá,de nem ragaszkodik a vallási előírásokhoz.
2016. május 27.családjával járt itt 45 Amíg a tulajdonos, a Szivek Ferenc élt,jobb volt a szinvonal, mára kicsit visszalépett, de még mindig az ár=érték kategória nyertese. Jó a konyha,van Wi-Fi,lehet bólingozni, és a masszázs is remek. Az emeleti részen van egy nagyobb különterem,terasszal, rálátással a kinti medencékre, és ott nagyobb rendezvényt,konferenciát is tarthatnak.
Erre a felszereltség,(hangosítás,projektor,személyzet) alkalmas. A Tisza tó közelsége, meg remek kiránduló hely.
2016. április 27.családjával járt itt 45Nemsokára, már harmadszorra megyünk az Öcsémékkel oda nyaralni. Több fürdési lehetőség, több minőségű szaunna, hatalmas konditerem,kényelmes és dekoratív szobák,(nem sztenderd! ) remek konyha és figyelmes kiszolgálás. Talán nem teljes a lista, de ezzel együtt is már több embernek ajánlottam,aki ki is próbálták. A vélemény hasonló volt.