2021. szeptember 9.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szobában a klímából hangosan csöpögött a víz, és tiszta víz lett minden. Hajnalban lementünk szólni, hogy nem jó, nem tudunk emiatt aludni. A személyzet csak röhögcsélt, nagy nehezen hívtak egy szerelőt és még tőle kértek bocsánatot (! ! ! ), hogy felkeltették, tőlünk vendégektől meg nem, akik az elszenvedői voltak az egésznek.
Szerelő megcsinálta, de másnap ugyanúgy csöpögött. Nem voltak hajlandóak új szobát adni. A törölközőinkkel kellett felszárítani a vizes padlót, kértünk újat, azt is magy nehezen, fél nap után adtak. Az ételek átlagosak, büfévacsoránál kemény 2 étel közül lehet választani. A személyzet fiatalokból áll, akik nem végzik rendesen a munkájukat, tiszteletlenül beszélnek és ha kérsz tőlük valamit, nem hajlandóak megcsinálni. Fiatal vagyok én is, ezért végképp nem értettem a hozzáállásukat. Nem ajánlom senkinek a szállodát.