2017. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Első alkalommal kicsit elveszettek voltunk a hosszú pultok mögötti bőséges kínálatot látva, de a kiszolgálók nagyon türelmesek voltak és segítettek választani. Az étel nagyon finom és bőséges, az árak megfelelőek. Visszatérő vendégek leszünk.
Az elhozható kínálatismertető szórólap fantasztikus ötlet, így következő alkalommal már előre tudunk tervezni, melyik ételeket szeretnénk kipróbálni.
2016. augusztus 17.barátokkal járt itt 35 Először jártam az új helyre költözött étteremben, de csalódás lett a vége. 2 asztal volt foglalt rajtunk kívül, a kiszolgálás mégis kicsit döcögött. A földszinti asztaloknál lévő dupla üléseken két normál termetű felnőtt egymás mellett már kicsit szorongva (vagy fél fenéken ülve) fér el.
Az étlap bőséges, a főételek nagyon finomak és hatalmasak, de. . . rendeltünk kiegészítésnek Sült hagymakarikát, és az első falat után otthagytuk az egészet. Mintha valami ízetlen mócsing lett volna kisütve (Előtte pár nappal a Bitang Joe-ban jártunk, így az ott megszokotthoz képest feltűnt a különbség). És a mosdóhelyiségek a felső szinten. . . Alig pár hónapos az új étterem, de az étterembe nyíló ajtót már nem lehetett bezárni, így az éppen ott étkezőknek szabad belátásuk (és szaglásuk) van a mosdóba. Legközelebb máshová megyünk.
2016. július 26.barátokkal járt itt 55 . . . Frei kávézó. Jónéhányban jártam már (Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Budapest), de szerintem még mindig ennek a kávézónak a legfantasztikusabb a hangulata. A felszolgálók kedvesek, a kiszolgálás gyors és zökkenőmentes.
hatalmas pozitívum, hogy ebben a kávézóban ahhoz vagyok szokva, hogy a felszolgálók kijönnek az asztalhoz, felveszik majd ki is hozzák a rendelést, ezért meglepődve tapasztaltam egyéb Frei kávézókban, hogy a pultnál való tumultusos rendelés után hangosan kurjongatnak az embernek.
2016. július 26.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
. . . bár egy kicsit fagyoskodtunk a szélben a kinti teraszon, mert ahogy először benéztünk az ajtón, hirtelen nem derült ki, hogy az épületen belül is le lehet ülni. Hiába, az első alkalom zavara :)
Az asztalok a kintlét ellenére tiszták voltak, a kiszolgálás gyors és zökkenőmentes, az ételek finomak.
Irigylem a székesfehérváriakat, hogy ilyen fantasztikus étterem van a városukban.
2014. május 12.barátokkal járt itt 55Az ételek minősége kiváló, hamar elkészültek, az ízvilág fantasztikus, a mennyiség több, mint elég. Nem a legolcsóbb, de az árát nagyon megérte. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek, a hely tiszta és rendezett.
Gyakran járunk Miskolcon, de GPS alapján kerestük a helyet, és csak annyi volt a problémánk, hogy az egyirányú utcában nehezen találtunk parkolóhelyet. De visszamegyünk!