2014. május 26.családjával járt itt 55 Kifejezetten Bakos Attila éttermét kerestem fel, nem először. Most sem csalódtam. A választék házias, helyi alapanyagokból frissen készül. A kacsamell isteni volt, a zöldségek és gyümölcsök mellé, fantasztikusak. Ízletes, friss, ropogós, harmonikus ételt kaptam. A pincér valóban nem mosolyog, de nem is tolakszik, korrekt, és a tulaj saját maga is figyel a vendégre.
A vázákban friss rózsa, a hangulat sajátos, romantikus, én csak ajánlani tudom.
2014. január 21.a párjával járt itt 55 Késő ősszel jártam a Vadkörtében, immáron nem először. Egy Szlovén kirándulásról direkt erre jöttünk haza, hogy itt tudjunk vacsorázni. A hely hangulata fantasztikus, a kiszolgálás, igazi vendégszerető, az étkek pedig kiválóak. Ottjártunkkor nem is étlapról, hanem a napi ajánlatból választottunk, amit feltétlenül ajánlok másoknak is.
Friss vargánya érkezett rántva, tatármártással, párom pedig őzpörköltet evett dödöllével. Mondhatom tökéletes választás volt mindkettő. Nagyon finomat ettünk, még sokáig emlegettük. Természetesen házi rétest is csomagoltattunk, mert az is kihagyhatatlan.
2014. január 21.a párjával járt itt 45 A Galambdúc vendégházba visszajáró vendég vagyok évek óta. Voltam már egyedül, barátokkal, családdal, nagy társasággal. Voltam nyaralni, túrázni, és csak úgy. A házigazda Erika, igazi vendégszerető, vendégkényeztető hölgy, igyekszik mindenkinek kedvére tenni.
A vendéget jóféle diópálinkával fogadják, és ha szépen kérjük, Erika férje még nyuszit is farag nekünk nyírfából. A kert hatalmas, az őzek rendszeres látogatók, a szomszédos öreg temető sírjai meghittek, romantikusak. Tornácok, külön kinti főzőhelyek, fedett és nyitott egyaránt találhatóak nála. A kert végén gombát szedhetünk, a környező házaknál sajtot, mézet termelnek, igazi falusi paradicsomba érkezünk. Igaz, a háziasszony néha kicsit szétszórt, de jóindulattal, kedvességgel, mindent pótolni tud.
2014. január 18.barátokkal járt itt 35 Január elején jártam az étteremben barátokkal. A hely kissé hideg, a hangulat pocsék, a helységben zsírszag terjeng. A kiszolgáló figyelmes, az első fogás a húsleves hatalmas tálban érkezett. Finom házi májgombóc, átlagos ízek. Másodikként gyerekmenü rántott husi, hasábburgonyával. Hatalmas adag, dupla szelet, finom friss, a krumpli is hibátlan.
Barátom megspékelte a rántott husiját még sajttal, besütve, sonkával megtöltve. Ízletes volt, finom és hatalmas adag. Aki olcsón sokat és jót akar enni, annak ajánlom, de távozni hamar kell, a hely maga lehangoló.
2014. január 18.barátokkal járt itt 55Nagyon ízlésesen berendezett apartmanok, gyönyörű fürdőszobák, barátságos, kedves házigazdák. Fogadásnál a pálinka, a bekészített kávé, az apró figyelmességek mind-mind vendégszeretetüket dicsérik. Január első hetében töltöttem itt pár napot ismét. Sokadszor kerestem fel a vendégházat, mert mindig elégedett voltam. Csak ajánlani tudom másoknak is.
2013. október 1.a párjával járt itt 35 Nemrégiben a Magyar Konyha ajánlása alapján a Káli vendéglőben étkeztünk. Az újság szerint szuper jó ételek, finom ízek várnak ott, de én csalódtam, az ízlésem nem egyezik a Magyar Konyha tesztelőjével. Lehet, hogy nyáron, amikor telt ház van, minden friss, most, az őszi szezonban csak ketten üldögéltünk az étteremben.
A felszolgáló mindent megtett a jó hangulatunkért, rá nem lehet panasz, de az ételekkel, és a körülménnyel nem vagyok elégedett. Vadast ettem, szürke marhából. Nem volt rossz ízű, de felejthető, és főként biztos hogy nem volt friss. Igaz, egy ételt nem dobunk ki másnap, főként ha eláll, de valahogy többnaposnak éreztem. Egy étteremtől mást várnék. A tisztasággal sem voltam elégedett, pókhálók voltak a plafonon. Egyedül a toalett volt meglepően rendben. Talán azért, mert nem is volt aznap rajtunk kívül vendég.
2013. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Bár a bejáratot nehezen találtuk meg, a ház pálinkájának kóstolása után oldódott a hangulat. A pincérek figyelmesek, a hangulat otthonos, az ételek pedig nagyon bőségesek és finomak voltak. Különlegesek is, hiszen kizárólag azokat rendeltünk. Igényes alapanyagokból készülnek, s a kemence használata még több lehetőséget rejt.
Hamarosan a házigazda is leült hozzánk, kedvesen elbeszélgettünk, mint régi barátokkal. Igen, ez kelt jó benyomást, nem tolakodóan, de mégis odafigyelve. Máskor is jövünk.
2013. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Fantasztikus panorámás teraszon ebédelhetünk, kiváló borokkal társítva az ételeket. A kiszolgálás figyelmes, barátságos, nem tolakodó, de kedves. Az ételek minősége kifogástalan, a mennyiség is elegendő. Ötletes, ízben gazdag ételek, csúcsminőségben elkészítve. Harmadszor teszteltem, mindig ugyanazt az eredményt érte el.
Ajánlom, kellemes hely, finom ételekkel. Érdemes megkóstolni a degusztációs menüket is.
2013. szeptember 29.barátokkal járt itt 35 Igen, ezzel nincs is baj, keveset eszem, és igényeset, ha tehetem. De a kiszolgálás korántsem figyelmes, csak a jeles vendégekkel foglalkoznak. A hangulat fagyos, s amilyen drága, annyira emiatt nem éri meg. Az ételek finomak, nagyon jó minőségűek, kreatívak is, és ízben, ötletben hozzák az extrát.
No de ki szeret olyan étteremben ülni, finomat enni, ahol nem érzi jól magát. . .
2013. szeptember 29.a párjával járt itt 35 Fantasztikus panoráma, kivételesen szép és tágas szobák, kedves személyzet. Nagy hiba, hogy reggel lefoglalják az összes napágyat, majd délig alig fekszenek rajta. Ez nem megengedhető! De legnagyobb probléma az étkezés. A reggeli kontinentális, de a vacsora nem színvonalas. Egysíkú, ötlettelen, ízben pocsék, sok hagymás és szaftos étel.
Nagyon gyenge salátabár, gyenge desszertasztal. Sajt nincs, csak ha külön kéred, gyümölcs kevés, a levesek snasszok egy ilyen színvonalú szállodához. De a főétel választék és elkészítés a leggyengébb. Semmilyen sima natur sült nem volt, csak és kizárólag szaftos, főként egy este három-négyféle hagymás. Bár a hotel gyönyörű, az étkezés elrontja.