2014. május 22.családjával járt itt 45 Vendéglátós házaspár vagyunk,(szakács és housekeeping manager), másfél éves gyermekünkkel jártunk a szállodában 2014 májusában. Konyha, étterem: Változatos, finoman elkészített ételek! Választék megfelelő. Üres tálakkal, tálcákkal sosem találkoztunk! Egyedül a reggelinél volt kifogásolnivalónk, ez pedig a nagyon gyenge minőségű felvágottak, szalámik.
Tisztában vagyok vele, hogy valahol meg kell fogni a pénzt, de ezeket legalább közepes minőségűekre lenne javasolt cserélni! Ezt leszámítva tökéletes volt az ellátás! A felszolgálók barátságosak, segítőkészek. Gyors kiszolgálásban volt részünk az embertömeg ellenére, le a kalappal! Étterem, asztalok, evőeszközök stb. tisztasága is megfelelő! Recepció: Segítőkész, udvarias, kedves emberekkel találkoztam a recepción. Emelet, szobák:
Ez a részleg a szálloda gyenge pontja! Alapos nagytakarítás lenne javasolt, legalábbis abban a szobában, amit mi kaptunk! Koszos függöny, piszkos, poros szőnyeg. . . A fürdőszobában érkezésünkkor még vízcseppes volt a mosdó. . . ily módú takarítással nem csoda, ha minden vízköves! Üveg poharak fektetve a mosdón. . . alátét, szalvéta . . . bármi illene hogy alá kerüljön! A wc komlett koszos, kívül-belül! Víz kifolyásnál hosszú, barna csík. . . de kérem! ! ! A szobaasszonyok minden nap elfelejtettek valamit. . . nem kaptunk törölközőt, másnap kádkilépőt aztán meg wellness törölközőt! Kérés esetén azonnal pótolták, de én, mint vendég érzem kellemetlennek, hogy minden nap kérek valamit! ! ! ! A rácsos ágyakhoz illene beszerezni gumis lepedőt! Nem hiszem, hogy nagy méretű, félbe hajtott pamut lepedő- ami egy mozdulat után gyűrött,sőt alapban nehéz kisimítani a kiságyban - a legkisebbek nyugodt alvását szolgálná! Ők ugyanolyan fontos vendégek kell hogy legyenek, még ha ingyen is tartózkodnak a szállodában! Volt egy kérésem-kérdésem (BORRAVALÓVAL) délben a szobaasszonyhoz, mégpedig hogy rövid időn belül kitakarítaná-e a szobát, mert megyünk ebédelni és utána le kell tennem a kisfiamat aludni! Hááát, nagy meglepetésemre közölte, hogy persze, de ennyi meg annyi érkezője van még, húúúú, hát nem is tudja hogy fér bele blablabla. . . . ! ! ! Nos, mindannyiunk életében jelen van a stressz! Ha szállodába megy az ember, szeretne kikapcsolódni, kizökkenni a mindennapi életből stb. Ezt illene tiszteletben tartani, figyelembe venni! Nem kevés pénzt fizettünk az ottlétért! Elnézést, de a vendégnek nem kell tudnia arról, hogy ő mekkora 'gond' a személyzetnek! A közösségi terek tisztaságával elégedett voltam!