2020. január 11., csoporttal járt itt 45 Ami nem tetszett: a recepción megérkezésünkkor ügyeletben levő egyén nem tudott kellő elvilágosítással szolgálni. Hiányoltuk, hogy helyi térképet nem tudtak adni, mint később kiderült rendelkeztek ilyennel. A fürdőbe való belépéshez adott órával kapcsolatban sem adtak kellő felvilágosítást, hogyan aktiválták azt.
Mi az első napon nem vettük igénybe a fürdést, a távozás napján a beléptetés már nem sikerült. Többeknek is, főleg idősebb nehezen közlekedő embereknek vissza kellett menni a recepcióhoz, hogy korrigálják a problémát. Az étteremben a kenyérpirító csak melegítette a kenyeret, nem pirította. Hiányoltuk a mikrómelegítőt, mivel volt olyan étel, ami hideg volt, így számunkra ehetetlen volt. Hiányoltuk, hogy az ünnep első és másod napján nem volt semmi felnőtteknek való szórakoztató műsor. Ami nagyon tetszett: az a játék szoba, mely a kicsik szórakoztatását biztosította. Az étteremben a személyzet kedves és figyelmes volt.