2016. április 21.a párjával járt itt 45 Nem olvastam utána a hotelnek ,így nagy várakozással érkeztünk a helyre. A 3 csillagos szobák elég gagyik, a 4 csillagos valóban igényes,tágas, szépen berendezettek. A tolóajtós üveg ajtó nagyon látványos a fürdőn(4*), de próbáljon meg itt "élni" az, aki ezt kitalálta.
Még összeszokott párok esetén is zavaró bizonyos dolgok intézése esetén ,az intimitás hiánya az üveg okán. :(( Meglepő a nagy színvonalbeli különbség (3-4 *között ) a szállodán belül,mert még szinte külön lépcsőháza is van a több csillagos vendégeknek. A wellness egy hűvös vizű kisebb medence, egy jakuzzi ,1-2 szauna. Már 10 vendég esetén is zsúfolt a tér, de térítés ellenében az utcáról is igénybe lehet venni,sokat mi sem élveztük mindezek okán,ez elég nagy csalódás. Az egész szállóban fura csatornaszag van,ez elég zavaró. Internet,bár hirdetik,hogy elérhető házon belül mindenhol ,ne tévesszen meg,mert NINCS! ! Még bérelhető erősítő ellenére sincs a 4 csillagos szobában sem,csak a recepció környékén,elég vicces a sok jelre váró vendég. A reggeli,minden nap ugyanaz, szokásos,elég szegényes. Gépi kávé,gépi íztelen narancs/barack. A reggeliztető pincér talán egyben mosogat is,mert alig érzékelhető a jelenléte. A vendégek köszöntik egymást és segítenek útba igazítani egymást. -)A vacsora már jobb,finom,bőséges,bár a desszerteken van mit javítani. Délben van menüztetés, na ez jó kezdeményezés,mert 800 ft. -ért igen bőséges és finom 3 fogásos zóna ebédhez lehet jutni. A gyönyörű Pacsirta étterem meg is telik,ez jó kezdeményezés. A pincérek közül kiemelkedik egy pörgős kis hölgy, aki még fáradtan is tud mosolyogni a vendégekre, (talán Anikó :-)ő az egyetlen,aki a helyzet magaslatán áll és kezeli a dolgokat. Összességében a város szép,élhető, kedves emberekkel. A szállodában van mit javítani, én emberhiányt érzékelek. Nincs mindenre megfelelő kiszolgáló személyzet .
2016. január 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás jó helyen van Szegeden,a személyzet nagyon figyelmes és kedves . Az étteremben mindenki szabadon ihat teát és kávét,ez nagyon szép gesztus a helytől. A szállás nagyon igényes és szépen berendezett. Jól éreztük magunkat egy -két dolgot leszámítva. Ami zavaró volt a vékony falak,emiatt a szomszédból minden áthallatszott.
A fürdőszobából feljött a csatornaszag,nem tudni mi okból,amúgy igényes fürdő,kár,hogy ez nem megoldott benne. Összesen 10 tv csatorna volt,még jó,hogy van net. Ami még zavaró volt,hogy nem tudni mi okból,de a pihenni vágyó vendégek mellé ,egy-két szobába munkások voltak elszállásolva. Ez nem szerencsés,mert a dolgozó emberek korán kelnek,kávéznak,mennek dolgozni, este kaját melegítenek és betöltik az étkezőt. A pihenni vágyó vendégeknek épp más az életritmusuk és ezt nem helyes összekeverni. Összességében ezeket leszámítva ,mégis jól éreztük magunkat. Szeged csodás kis város:-)
2016. január 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Januárban töltöttünk 8 éjszakát a vendégház, fagerendás szobájában. A hidegben is barátságos volt nap ,mint nap hazaérkezni a házba. Úgy éreztük minden este,mintha hazaérkeztünk volna. Az ágyak kényelmesek, van kispárna is:-)A szobákhoz tartozó saját kis konyha nagyon jól felszerelt.
Minden van,kávéfőző,kenyérpirító,vízforraló,hűtő,vasaló,tányérok,lábasok. Még papírtörlő, tea,kávé,cukor,citrompótló is volt a konyhaszekrényben. A szállásadó fiatalok tényleg nagyon kedvesek és figyelmesek a vendégeikhez. Régen voltunk ennyire elégedettek az interneten kiválasztott szállással. Mostanság többször belefutottunk olyan vendégházba,amit a tulajdonosok munkásszállóként is üzemeltettek. Ami nem szerencsés . A pihenni vágyó emberek más ritmusban élnek,mint a munkások. A dolgozó emberek reggel korán kelnek,zajosak,de este korán pihenni szeretnének. Itt előre rákérdeztünk a házigazdánál,hogy ne érjen minket meglepetés. Ő megnyugtatott minket és minden rendben is volt ott tartózkodásunk alatt. Vastag falak vannak,nem hallatszanak át a szomszéd szoba zajai,pozitív! A három apartman úgy van kialakítva,hogy egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. A házban egyedi szép házi készítésű bútorok,ágyak,a házigazda fiatalember keze munkáját dicséri. Tisztaság és rend fogadott minket+ kis meglepetés csoki és egri bor a házigazdák ajándékaként:-)Mindenben rugalmasak és segítőkésznek mutatkoztak. Leesett a hó is, azonnal reggel kijöttek havat lapátolni. Őszintén kívánok nekik sok sikert és sok vendéget! Ha Egerben szeretne valaki szálláshoz jutni,akkor keresse az egri Bodza Vendégházat. Most nyitották -hasonlóan ehhez- szép, színvonalas szállás és remek helyen van Eger központjában. Az egri Bodza mellett egy remek egytálételes Csülök falatozó. Olcsó és finom egytálételek,olyan békebeli falatozó. :-)