2014. március 8.a párjával járt itt 25 Tegnap esti vacsora. Hamburgerek: az étlapon 20 dkg-nak csúfolt húspogácsa jó ha 10-15 dkg volt, persze lehet, hogy sütés előtt mérték. . . Igaz az asztalnál a másik hamburger, ami másfajta, de ugyanúgy 20 dkg-s volt, kb. 50%-al nagyobbra sikeredett. Közepesen, de ha lehet még annyira sem megsütve kértem a húst, kaptam egy szárazra sütött sütés közben 3 részre esett húspogácsát - kiszárított buciban.
Gondolom el kellett használni a régebben sütött bucit, ezért kicsit betették a sütőbe. A köret langyos volt. A másik hamburgerünk szintén jól átsütve, kiszárított buciban langyos körettel érkezett. Házi limonádét kértem cukor nélkül. Kaptam egy édes szirupot - azaz vagy agyoncukrozták vagy sosem látott citromot és valami előregyártott üdítő volt a házinak titulált limonádé, igaz jól nézett ki - úsztak benne különböző citrusfélék. A kiszolgálás nem volt rossz, kicsit lassan ért oda az étlap, de utána rendben volt minden. Meglehetett enni, de többet nem megyek - pedig közel lakom hozzá és nagyon szeretem a jó hamburgert (itt nem a gyorséttermi hamburgerekre gondolok).