2024. július 1.gyerekekkel járt itt 55Nagyon meg voltunk elégedve . Tágas szoba, kényelmes ágy. Szép nagy terasz. Nagyon udvarias személyzet! Wellness, sportolási, játék lehetőség,csodás kert.
2023. szeptember 21.családjával járt itt 55Szarvason járva, érdemes feltétlenűl megnézni. Kellemes séta keretein belűl csodás várak, kastélyok. Minden épületről részletes leírás, sőt interaktív formában, dalokat, hangokat, harangjátékokat hallhatunk. Fontos megemlítenem, hogy amikor az idős férjemmel a bejáratnál vártuk, hogy meghozzák a gyerekek a jegyeket, egy kedves hőlgy oda sietett, és beinvitált, hogy addig is üljünk le, ne állva várakozzunk. Nagyon kedves gesztus volt, ismételten köszönöm.
2023. június 8.családjával járt itt 55Nagyon kedves személyzet. Tiszta, szép vízű medencék. Mindenki megtalálhatja a magának való kikapcsolódást.
2023. június 8.családjával járt itt 554 napot töltöttünk a vendégházban. Nagyon jó elhelyezkedés,csendes. Nagy udvar, nyugodt környezet. Szemben a fürdő, csak át sétáltunk. A ház elrendezése is nagyon jó. A tulajdonos érkezéskor várt minket, és távozásnál a megbeszélt időben érkezett.Gondolkodás nélkül vissza térnék.
2022. augusztus 30.családjával járt itt 55Egy éjszakára szálltunk meg. Egy horgásztó partján, helyezkedik el a vendégház. Csend, nyugalom, madárcsicsergés. Önellátós, de szépen felszerelt konyha van, külön étkezővel. 5 db vendégszoba van. Horgászoknak, csendre pihenésre vágyóknak, tökéletes.
2022. június 11.családjával járt itt 55 Felsőlajosi állatkertet látogattuk meg, majd betértünk ebédelni. Minden tökéletes volt. A környzet remek, a kiszolgálás profi. A felszolgáló személyzet rögtön jött, nem kellett várnunk. 7-en voltunk,mindenki talált magának megfelelelő ételt, italt. Nagyon finom és ízletes volt minden. Az adagok óriásiak. Nem lehetett megenni.
Természetesen elcsomagolták a maradékot. Minden jól működött, pedig még egy esküvői ebéd is zajlott éppen. Szívesen vissza térünk! ! !
2021. október 2.családjával járt itt 55Ebédelni tértünk be, és nagyon kellemesen csalódtunk. A kiszolgálás tökéletes, a személyzet kedves. Az ételek italok finomak voltak, és nem sokat vártunk rá. Kinézetre is csábító volt minden. A mosdó tiszta, felszerelt. A kerthelyiségben voltunk, de benn is szívesen leülnék, nagyon látványos. Ha tehetjük, visszatérünk!
2021. október 2.családjával járt itt 45 Balatonra néző teraszos, nagyon jó,tágas szoba. Kitűnő elhelyezkedés, szép nagy kert, közösségi helyek. Az étteremben a reggeli, vacsora, finom, választékos volt. A wellness is tökéletes. Csalódottságot az okozott, hogy a szobák tisztasága hagyott kivetni valót. A fürdőszobában, és a szobában is hangyák voltak, és több pókot is kitessékeltünk.
Az erkélyre sem lehetett kiülni, bár az idő engedte volna. A személyzet többnyire kedves és segítőkész volt.
2021. augusztus 18.családjával járt itt 55Kellemes környezet, nyugodt pihenési lehetőség. Új bútorok, jól felszerelt konyha. Az udvar szép tágas, rendezett. A medence szép nagy, tiszta vizű. Sokan voltunk, minden szobát kibéreltünk. Egy-egy ággyal, és az ágyneművel volt gond, de egybe vetve, rendben volt minden. Nagyon jó helyen található a vendégház. Közért, busz megálló a közelben, parkolás az udvarban.
2020. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kellemes környezet, pihenésre tökéletes. Az apartmanok jól felszereltek. Étterem, söröző, lovarda, sőt, még olvasó sarok, könyvekkel is található. A wellness lehetne kicsit nagyobb, volt mikor zsúfolt volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Autóval, sok minden könnyen megközelíthető. Hatalmas zöld területek, sétára kiválóan alkalmas. Állatbarát.