2020. augusztus 19.családjával járt itt 35 Péntek este 12 főre foglaltunk asztalt. Teljes telt ház volt. Az étlapra, az italokra nem, de a vacsorára bizony sokat kellett várnunk. A család véleménye megoszlott. A halászlé, és a halas ételek nagyon finomak voltak. Én alig tudtam a hús szeletet vágni,olyan rágós volt. Alapjában a csárda, tetszett.
Amit furcsállottam, hogy a kijelölt dohányzó mellett rögtön egy asztal volt, ahol vacsoráztak. Amennyi jót hallottam, többet vártam.
2020. augusztus 19.családjával járt itt 45 Családi társasággal, 3 éjszakát töltöttünk el. A szobánk tökéletes volt, minden megtalálható volt,amire szükség van. Talán az ágyneművel volt gond, a párna sok kis gombócból állt. Az udvar szép nagy,a medence tiszta, a grillező hely is megfelelő. Pihenő székek, esti fény, nyugalom.
Szép tágas étkező volt, amit hiányoltam, egy kávéfőző, mert az automatából 200 ft-ért kicsit soknak találtam. Összességében rendben volt, és bátran merem ajánlani.
2019. december 8.családjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat. A wellness tökéletesen jó volt, bár voltak nem működő elemek. A szoba szép, kényelmes. Kissé sötét, a fények miatt. Az étkezés rendben volt. Egy kártyát kaptunk ketten, ami kissé megnehezítette a külön közlekedést, de nem is kérdeztük, hogy ez orvosolható-e.
A wifi tökéletes volt,és bőséges tv csatorna kínálat is volt. Bátran merem ajánlani. A kávé automata rendszeresen elromlott de nem maradtunk kávé nélkül.
Érdekes
2019. augusztus 14.családjával járt itt 45 Egész napos program keretében látogattunk az Ökocentrumba. Nagyon szép, rendezett, tiszta környezet. Az akvárium nagyon látványos. Az épület tetejéről szép kilátás. Akik nem tudnak lépcsőzni, lifttel közlekedhetnek! Hajó kirándulást is beiktattunk, szép volt. Mindez kellemes, megfizethető áron!
Egy negatívumot tudok, hogy a tájház zárva volt, egyéb program miatt. Szívesen megnéztem volna!
2019. augusztus 14.családjával járt itt 45Vacsora időben mentünk, nem volt hely, ott álltunk és várakoztunk, hogy valaki fizet és lesz szabad asztal. Senki nem foglalkozott velünk. Elég hamar találtunk asztalt, bár a fejem feletti gerendán galamb lakott. Ezután minden rendben volt, a kiszolgálás tökéletes, az ételek finomak és bőségesek. A telt házhoz képest, nem kellett sokat várni a vacsorára.
2019. január 18.családjával járt itt 45 A Vendégház szépsége ragadott meg, mikor lefoglaltuk. A szobánknak voltak hiányosságai, de feledtette a kedves vendéglátás,a közös helységek, a medence. Sajnos konyha híján csak reggeli volt,de az étkezőt bármikor használhattuk. Kávét, szódát , fogyaszthattunk, gyümölcs egész nap volt az asztalokon, az ital fogyasztás felírás alapján működött.
Aki nyugodt, családias légkörben pihenne, bátran merem ajánlani. A környéken sok szép látnivaló van.
2018. december 26.családjával járt itt 45 Családdal töltöttük a karácsonyt a szállodában. Nagyon szép, tiszta, tökéletes a szoba. Amit kiemelnék az a wellness-rész,nagyon szép, szórakoztató, kellemes. Az étterem rész nekem kicsit zsúfolt volt,és nem mindíg volt kielégítő a vacsora. Esténként élő zene volt, de mi abból semmit nem hallottunk, mert messze voltunk ültetve.
Talán ha lenne egy bár rész, ahova le lehetne ülni. A környék télen teljesen kihalt, jókat lehet sétálni, pihenésre tökéletes.
2018. július 1.családjával járt itt 45Az Erdei vendégházban töltöttünk pár napot,a csárdában vacsoráztunk. Nagyon barátságos hely, érdekes. Bőséges a választék, és a kiszolgálás mindent felül múlt! ! ! ! Csak jót tudok mondani. Ha újra arra járunk, nem hagyjuk ki. ! ! Egyik nap zárt körű rendezvény volt, de mégis megoldották, hogy készítsenek palacsintát. Mindenkinek merem ajánlani! ! ! !
2017. december 13.családjával járt itt 45Szinte minden tökéletes volt, jól éreztük magunkat. Az ételek bőségesek, finomak, bár félpanziót vasárnap csak ebéddel tudnak biztosítani, amit csak ott tudtunk meg, nehezen találtunk vacsorázó helyet. A wellness nagyon jó volt, bár fürdőköntös nem volt a szobában. Csendes volt,pedig központi helyen van! ! A személyzet nagyon segítőkész! ! A szobák tiszták, és kényelmesek! !
2016. december 28.családjával járt itt 45A karácsonyt töltöttük itt, minden tökéletes volt, a szoba szép, tiszta ,csendes. Kilátás pazar, az ételek rendben voltak. Hiba csak a wellness részleggel volt. A személyzet nagyon kedves volt. Érdemes Balatonra néző szobát választani. Örülök hogy ezt a helyet választottuk. Közlekedésileg is nagyon jó. Az állomáshoz is közel van. Kellemes karácsonyi hangulat volt.